Vacature Verzorgende IG Geriatrische Revalidatiezorg

Verzorgende IG Geriatrische Revalidatiezorg in Nieuw-Vennep

Ben jij die verzorgende IG die graag 24-32 uur wil werken in Nieuw-Vennep, op een locatie waar excellente zorg geboden wordt tussen ziekenhuis en thuis in en waarbij alles is gericht op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24 - 32 uur per week of in overleg) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 40 (min €2.461,- en max. €3.417,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?


Als verzorgende IG werk je in een multidisciplinair team en maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap.

Als verzorgende IG ben je voor de cliënt de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen. Jouw reguliere taken van een verzorgende combineer je met taken die specifiek zijn voor de GRZ.

Vereisten

Wie ben je?


Een verzorgende IG die kennis van zorg en revalidatie kan combineren is zeer welkom bij Cordaan.

 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je bent flexibel beschikbaar, zowel voor de dag-; avond- en nachtdiensten.
 • Je hebt affiniteit met revalidatie en de ouderenzorg;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen.

Waar ga je werken?

In Het Zomerpark is een modern woon- en zorgcentrum met een dorps en gemoedelijk karakter. Deze locatie in Nieuw-Vennep biedt allerlei vormen van zorg aan: ouderenzorg voor diverse doelgroepen, zoals psychogeriatrie, somatiek en ook 1 afdeling geriatrische revalidatie zorg, waar wij nu dus een verzorgende IG-collega zoeken. Op de GRZ-afdeling is er plaats voor 23 cliënten, die zoveel mogelijk worden gestimuleerd in zelfredzaamheid. De cliënten verblijven veelal 6-12 weken bij ons totdat ze weer sterk genoeg zijn om naar huis te gaan.


Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met () via .


https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdfFunctie:verzorgende ig geriatrische revalidatiezorg
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2461 – 3417
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cordaan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Verzorgende IG Geriatrische Revalidatiezorg Cordaan 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures