Vacature Vrachtwagenchauffeur CE

Vrachtwagenchauffeur CE in Nieuw-Vennep

Jouw dag begint met de opkomende zon, een symfonie van mogelijkheden, en een lach op je gezicht, om 06:00 in de ochtend. Je bent onze held van de dag, en je missie? Het leveren van kostbare palletzendingen door heel Nederland! Bereid je voor op epische ritten, met gemiddeld 350 tot 450 kilometer per dag. Kilometers maken? Als vrachtwagenchauffeur CE is dat voor jou een eitje! En het beste van alles? Je hebt de avonden helemaal voor jezelf om te ontspannen.

Waarom is dit werk als vrachtwagenchauffeur CE zo geweldig? Omdat elke dag een nieuw avontuur is! We vervoeren luchtvrachtzendingen, wat betekent dat je dagelijks verschillende vrachten en klanten ontmoet op de meest diverse plekken. En maak je geen zorgen, we rusten je uit met een handige elektrische pompwagen!

Onze opdrachtgever? Een trotse familieonderneming, met bijna 75 jaar aan ervaring, gevestigd in de bruisende omgeving van Nieuw-Vennep. Hun passie? Het vervoeren van palletzendingen, en we doen het met toewijding en succes!

Ben jij de vrachtwagenchauffeur CE die we zoeken? Heb je een CE-rijbewijs en hou je van avontuurlijke lange ritten? Aarzel dan niet en stuur je cv naar amsterdam@iqselect.nl of bel ons op 020-2385555 om deze geweldige kans te grijpen!

Is dit niet de perfecte vacature voor jou? Geen zorgen! Laten we samen een kop koffie drinken en de vele andere mogelijkheden bespreken die op jou wachten. Jouw avontuur begint hier!Functie:Chauffeur CE, Vrachtwagenchauffeur CE
Startdatum:10-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via amsterdam@iqselect.nl of 020-2385555. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Vrachtwagenchauffeur CE IQ Select 10-12-2023

Bekijk ook andere vacatures