Vacature Vrijwilligers Fietsmaatjes

Vrijwilligers Fietsmaatjes in Hillegom

Vrijwilligers

Fietsmaatjes duofiets

Wij werken met vrijwilligers

Fiets je graag in onze mooie omgeving en wil je iemand, die graag wil fietsen maar dit (momenteel) niet (meer) zelfstandig kan, hier ook van laten genieten?

Ook voor jou, als potentiële vaste vrijwilliger staat de duofiets klaar, om samen met een gast een gezellige rit te maken. Uit ervaring blijkt dat de vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als onze gasten. Kijk maar eens bij ons laatste nieuws of check onze nieuwsbrief .

Je kunt je aanmelden voor een dagdeel eens in de veertien dagen, eens in de week of eens in de maand. Je krijgt - voordat je op pad gaat - van onze coördinatoren en technisch beheerders een gedegen instructie.

Kijk dan op onze contactpagina en neem gerust contact met ons op.

Wil je je iets meer verdiepen in wat Fietsmaatjes doet en betekent in Nederland dan kun je het elektronische tijdschrift lezen.

Aanmelden als vrijwilliger

Heb je er zin in en wil je je aanmelden? Je bent van harte welkom!Functie:vrijwilliger fietsmaatje
Startdatum:21-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Vrijwilligers Fietsmaatjes Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures