Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Hillegom

Winkelwagen

Enthousiaste vrijwilligers

Voorstellen vrijwilligers

janine

Hallo allemaal. Mijn naam is Janine Singels , getrouwd met Ton en we hebben samen een dochter, Merel. Toen mijn dochter 2 jaar oud was ben ik lid en vrijwilliger geworden van de speelotheek. inmiddels zit Merel in 5 HAVO dus ik draai al heel wat jaren mee. Ik ben begonnen als vrijwilliger tijdens openingsuren. Daarbij ging ik ook helpen in de speelgoedgroep. Een aantal jaren geleden werd ik gevraagd om voorzitter te worden van de speelotheek. Die uitdaging heb ik met beide handen aangegrepen. Samen met mijn collega Erica de Klerk doe ik het werk 'achter de schermen'. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt, bedenken nieuwe activiteiten, kopen speelgoed in …… wat eigenlijk niet ? Gelukkig worden we geholpen door een team van enthousiaste vrijwilligers. Een aantal van hen stelt zich aan u voor.

Hallo allemaal. Ik ben Erica de Klerk. Ik werk nu 15 jaar als vrijwilligster bij Speel-o-Theek Hillegom. Ik ben getrouwd met Frank en heb 2 dochters van 18 en 15. Verder werk ik ook als vrijwilligster bij de kinderopvang in Bloemendaal en als baliemedewerkster bij het bezoekerscentrum de Kennemerduinen in Overveen. Ik ben begonnen mee te draaien tijdens de openingsuren van de speelotheek. Daarna ben ik bij de speelgoedgroep gekomen. De speelgoedgroep komt iedere week bij elkaar om al het speelgoed weer compleet en heel terug in de speelotheek te zetten. Ik zit sinds 4 jaar nu ook in het bestuur als secretaris. Ook al doe ik dit vrijwilligerswerk al 15 jaar het verveelt nog steeds niet. Het is nog steeds leuk om elke keer weer nieuwe activiteiten te bedenken en het geeft veel voldoening als je kinderen steeds weer blij met een berg speelgoed de deur uit ziet gaan.

Mijn naam is Jan Kamerbeek, en al 8 jaar enthousiast vrijwilliger bij de speelotheek. Als ik kinderen blij weg zie gaan met het speelgoed wat ze hebben uitgezocht, is mijn ochtend/middag weer goed.

Hallo allemaal. Ik ben Muriël Brouwer. Zo'n 14 jaar ben ik nu vrijwilliger bij de speelotheek. Ik draai als vrijwilliger tijdens openingen en op vrijdagochtend maak ik deel uit van de speelgoedgroep. Met de speelgoedgroep bekijken we kapot en incompleet speelgoed en proberen dit zo goed mogelijk op te lossen. Een aantal keer per jaar gaan we op pad om nieuw speelgoed te kopen zodat verouderd speelgoed vervangen kan worden en we het nieuwste van het nieuwste in huis hebben. Bij de speelotheek hebben we een heel leuk, gezellig team en dat vind ik erg belangrijk. Graag tot ziens allemaal! Groetjes, Muriël

Hallo allemaal, ik ben Marian Wijnands en een jaar vrijwilliger bij de speelotheek. Ik ben getrouwd met Theo en we hebben 3 kinderen en inmiddels 2 kleinkinderen. Bijna 30 jaar ben ik kraamverzorgster geweest dus altijd gewerkt met jonge mensen en met kinderen. Dat is ook de doelgroep van de speelotheek en dat maakt het vrijwilligerswerk zo leuk. Het is fantastisch om ze te zien kiezen tussen het vele speelgoed dat we hebben. Ook het contact met de opa's en oma's die met de kleinkinderen de speelotheek bezoeken, vind ik fijn.

En niet te vergeten… het samen werken met de collega's is heel gezellig!

Hallo allemaal, mijn naam is . Mijn zus Tonny raadde mij aan om ook vrijwilligerswerk bij de speelotheek te gaan doen. Dat heb ik gedaan en heb er geen moment spijt van. Het is heel gezellig met mijn collega's en geen dag is hetzelfde!

Contact

Vragen en/of opmerkingen?
Bel (tijdens openingstijden) voor meer informatie of neem contact op via de contactpagina .Functie:vrijwilligers
Startdatum:3-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Speel-O-Theek Hillegom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Vrijwilligers Stichting Speel-O-Theek Hillegom 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures