Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Haarlem

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren professionals

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & landelijke en regionale overheidsinstanties in Nederland. We krijgen geregeld vragen voor Werkvoorbereiders Civiel/GWW door heel Nederland vandaar dat we constant op zoek naar ervaren professionals in de civiele techniek.

Ben jij de Werkvoorbereider die wij zoeken?

Als Werkvoorbereider GWW/Civiel weet je een goede invulling te geven aan de verschillende, beschikbare, projecten en heb je ervaring met zowel de verwerving als de realisatie van projecten. Je bent in staat om jouw ervaringen door te vertalen naar project-specifieke kansen en risico's en hier concrete uitvoeringsoplossingen voor te verzinnen.

Je bezit de communicatieve vaardigheden om dit, ook onder hoge druk, correct over te brengen naar jouw tendercollega's. Je hebt gevoel bij werkplannen, omgevingszaken, planningen, uitvoeringsmethoden en kosten.

De ideale kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring met integrale projecten in de infra. Je weet als geen ander de verbinding te maken, te luisteren, overzicht te creëren en te overtuigen.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met

Info

Functietitel:

Werkvoorbereider

Status:

Open

Regio:

Nederland

Inzet:

32 - 40 uur/weekFunctie:werkvoorbereider
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Synergie Ingenieurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Werkvoorbereider Synergie Ingenieurs 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures