Vacature | Medewerkers

| Medewerkers in Lisse

Poffertjesbar huren? Een Échte Belevenis

Medewerkers gezocht!

OPROEP!!! Wij zoeken versterking (vanaf 17 jaar) voor onze teams op twee wereldberoemde toplocaties: Keukenhof en Madurodam!
Ben jij op zoek naar een lekkere bijbaan ? Of ken je iemand die graag in de horeca wil werken? Mail dan naar
HOE SNELLER JE REAGEERT, HOE MEER KANS!

Deze week hebben we voor het eerst onze mobiele reis-unit in gebruik genomen. Op een beurs in Londen, voor Exact Online. Deze inklapbare aanwinst hebben we ontwikkeld voor ' special projects ' binnen en buiten Europa.

Stagiaire(s) gezocht!

Studenten opgelet! Voor de periode september t/m december zijn we op zoek naar twee enthousiaste stagiaires. Ken of ben jij iemand die zin heeft in deze smakelijke uitdaging? Stuur ons een bericht () of kom eens langs om een stroopwafel te eten.

Sportief en smakelijk weekend!

Dit weekend was een sportief en smakelijk weekend voor Dutch Food Concepts. Oliebollen voor het oud & nieuw feest van de Sassenheimse Tennis Vereniging STV, poffertjes, popcorn en suikerspinnen voor Ter Leede en ten slotte zie je ons bij Zweten & Eten in Lisse voor nog meer sportief genot. Genieten!Functie:medewerker
Startdatum:26-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dutch Food Concepts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. | Medewerkers Dutch Food Concepts 26-02-2024

Bekijk ook andere vacatures