Vacature Bloemist/Bloembindster

Bloemist/Bloembindster in Nieuw-Vennep

Bloemist/bloembindster

Bloemenweijden

Bloemist/bloembindster

BloemenWeijden groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een BLOEMIST / BLOEMBINDSTER die ons team kan komen versterken!

BloemenWeijden heeft drie winkels (Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Lisse) en we richten ons op het midden/hoog-segment met uiteraard dagverse kwaliteitsbloemen en prachtige producten van mooie merken als Pols Potten, Fidrio en Kersten.

Heb jij ervaring in de bloemsierkunst, ben je creatief en weet je je makkelijk zelfstandig te redden? En word je enthousiast van mooie bloemen en kwaliteitsproducten? Dan zijn we waarschijnlijk op zoek naar jou!

Heb je interesse? We komen graag met je in contact! Stuur je cv en een korte introductie van jezelf naar of bel/app naar . Wie weet sta jij binnenkort ook in onze BloemenWeijden!


Wat wij jou bieden?

Je komt terecht in een superleuk team (de BloemenMeiden) en je krijgt veel ruimte voor creativiteit en input in hoe BloemenWeijden nog verder kan groeien. Daarnaast organiseren we jaarlijks leuke uitjes en heb je ook mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in het vak!Functie:bloemist bloembindster
Startdatum:24-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC) via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Bloemist/Bloembindster Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum (SOHC) 24-01-2024

Bekijk ook andere vacatures