Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Lisse

  • Redactie Hillegom
  • 31-01-2024

Omschrijving:

Je stelt jezelf als doel om het jouw gasten naar hun zin te maken en hen een onvergetelijke ervaring bij Panini te bezorgen. Gezien ons dynamische karakter ben je als medewerker bediening multifunctioneel. Zo sta je ook achter de bar, schenk je de wijnen in en maak je de beste koffies van heel Lisse (geen stress, wij trainen je).

Functie-eisen:

Je hebt een perfect gevoel voor service en weet op een enthousiaste en persoonlijke manier met gasten om te gaan. Je bent enthousiast, collegiaal en flexibel, ook als het gaat om werktijden. Werkervaring in een restaurantomgeving is altijd fijn maar niet vereist!

  • In bezig van sociale hygiene is een pré

  • Part-time (8 tot 25 uur)

Iets voor jou? Werken in een hecht team waar collega's vrienden worden?

Contact Info

Kanaalstraat 31 2161JA Lisse

Telefoon:


Functie: medewerker bediening Startdatum: 24-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 8 - 25 Neem dan contact op met Trattoria Panini via onbekend of onbekend.

Functie:unknown
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Trattoria Panini via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Onbekend – Onbekend Trattoria Panini 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures