Vacature Accountmanager Benelux

Accountmanager Benelux in Hillegom

Als accountmanager Benelux ben je de onmisbare link tussen klanten en de organisatie. Jij weet als geen ander hoe je orders moet scoren en hoe je langdurige relaties opbouwt in binnen- en buitenland. Jij bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Je draait je hand niet om voor een onderhandeling over prijzen en/of contracten. Het bedrijf waar je voor gaat werken produceert hoogwaardige folies die worden ingezet in o.a. de vliegtuig-, automotive en voedselindustrie. Je onderzoekt marktkansen en weet deze ook goed te benutten. Het is voor jou dan ook geen probleem om nieuwe producten te promoten bij nieuwe klanten of op (internationale) beurzen. Je werkt samen met je collega’s, maar je kunt ook prima zelfstandig werken. Je overige taken bestaan uit:

  • Productontwikkeling en optimalisatie in samenspraak met (potentiële) klanten en relaties.
  • Een goede samenwerking met je collega’s binnen de organisatie.

Deze functie is beschikbaar voor fulltime of parttime 36 tot 40 uur per week.Functie:Accountmanager Benelux, Accountmanager benelux
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.vanderborn@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Accountmanager Benelux Olympia 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures