Vacature Event Begeleider

Event Begeleider in Nieuw-Vennep

U kunt ons bereiken op

Voel jij je geheel op je gemak als je voor een groep staat?

Vacature Event begeleider
Ga jij tot het uiterste om klanten een perfect georganiseerde én persoonlijk evenement te laten beleven? Voel jij je geheel op je gemak als je voor een groep staat? En wil je werken bij een organisatiebureau met 35 jaar ervaring die volop in ontwikkeling blijft? Dan is de functie van Event begeleider bij Bizon Event echt iets voor jou!

Vacature
In verband met onze uitdagende doelstellingen zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde Event begeleider. Je haalt je plezier uit het uitvoeren van programma's waarbij je actief onze klanten begeleidt. Je staat vol (zelf)vertrouwen voor een groep en weet onze klanten op een prettige manier te enthousiasmeren. Je hebt één op één contact met onze klanten en zorgt ervoor dat tijdens het programma alles tot in de puntjes wordt geregeld. Wij houden namelijk van strak organiseren.

Wij bieden een afwisselende functie waarbij een flexibele instelling noodzakelijk is. Geen één programma is gelijk aan elkaar. De ene dag kun je Gamebegeleider zijn van onze Interactieve Games; de andere dag kun je tourguide zijn waarbij je met onze gasten op pad gaat door Leiden.

Belangrijk is dat je beschikt over een representatieve uitstraling en tevens over goede communicatieve, organisatorische en sociale vaardigheden. Je zult namelijk regelmatig in contact komen met medewerkers van (grote) bedrijven en organisaties alsmede leveranciers.

Onze programma's vinden met name op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen plaats.

Bizon Events
Bizon Events is een no-nonsense organisatiebureau voor zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes en bedrijfsevenementen. Wij verzorgen voor onze zakelijke klanten veelal onze programma's in eigen beheer, waaronder interactieve EscapeGames, SloepenGames, OutdoorGames etc.. Hiernaast verzorgen wij ook bizon'dere fietstours en varen we graag met onze elektrisch aangedreven BizonSloep onze gasten door Leiden. Sinds 2021 beschikken wij ook over een eigen vloot aan E-Choppers. Wij denken graag met onze klanten mee en daarom wordt een groot aandeel van onze programma's tailor made voor de klant gemaakt.

Jij bent:
* Een spontane en open persoonlijkheid
* Representatief
* Flexibel
* Initiatiefrijk
* Niet bang om voor groepen te staan en te spreken
* Horeca-ervaring / barista ervaring

Jij beschikt over:
* Verantwoordelijkheidsgevoel
* Een hands-on mentaliteit
* Affiniteit met (sportieve) evenementen
* Geen 9 tot 5 instelling
* Pro-actieve houding
* Rijbewijs (is een pré)
* Vaarbewijs (is een pré)

Wij bieden:
* Een informele werksfeer
* 24-32 uur per week (afhankelijk van drukte in het seizoen)
* Beschikbaar per direct


Herken je jezelf helemaal in de functie en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mail jouw cv + motivatie dan naar

over Bizon Events

Bizon Events is een no-nonsense organisatiebureau voor zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, personeelsdagen, afdelingsuitjes en bedrijfsevenementen.

Functie:event begeleider
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bizon Events via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Event Begeleider Bizon Events 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures