Vacature Software Ontwikkelaar

Software Ontwikkelaar in Nieuw-Vennep

Kverneland Group Nieuw-Vennep BV

Branche / Vakgebied Overig Vereiste taal Engels, Nederlands Locatie Nederland, Buitenland

Over Kverneland Group Nieuw-Vennep BV

Wij zijn Kverneland Group! Een toonaangevend internationaal bedrijf voor de ontwikkeling en distributie van landbouwerktuigen, elektronische oplossingen én digitale diensten.

Onze geschiedenis gaat terug tot 1879, al meer dan 140 jaar geleden! , deoprichter, begon met een massaprodcutie van zeisen. In de jaren 20 begon Kverneland met de ontwikkeling van de eerste tractoren waarna we al snel mogelijkheden onderzochten voor landbouwwerktuigen.
Vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een multinational op het gebied van landbouwwerktuigen met meer dan 2.500 medewerkers!

Onze Missie? De meeste gewaardeerde partner zijn op het gebied van innovatieve totaaloplossingen binnen de sterk veranderende wereld rondom voedselvoorziening, duurzaamheid en digitalisering. Dit doen wij voor wij door 'pro-activiteit', 'te doen wat we zeggen', 'tezeggen wat we doen' en het
leveren van 'value for money'.

Ontdek de wereld van Kverneland Group en maak deel uit van een dynamische en innovatievewereld! Wij zijn de toekomst en voortdurend in ontwikkeling, daarom investeren wij in onze medewerkers! Word jij onze nieuwe Software ontwikkelaar, Productmanager of Research and Development Specialist? Solliciteer via onze website (www.werkenbijkvernelandgroup.nl) of neem telefonisch contact op met de HR-afdeling via 8.
We kijken uit naar je reactie!


Geef je carière een kickstart bij Kverneland Group!Functie:software ontwikkelaar
Startdatum:18-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gezelschap Leeghwater via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Software Ontwikkelaar Gezelschap Leeghwater 18-02-2024

Bekijk ook andere vacatures