Vacature Marketing medewerker

Marketing medewerker in Hillegom

In deze rol als marketing medewerker ben je betrokken bij meerdere processen binnen het bedrijf. Je bent iemand die graag werk uit handen neemt én graag meedenkt met de klanten. Je vindt het leuk om bezig te zijn met het schrijven van de nieuwsbrief, maar ook het uitzoeken van beeldmateriaal en het bewerken hiervan.

Wat ga je verder doen?

  • Je beheert en optimaliseert de social media zoals Facebook en Instragram;
  • Je beantwoordt vragen van klanten via de mail en telefoon en geeft advies over het assortiment.
  • Je denkt actief mee met het verbeteren van de website en eventuele content, schrijft blogs én doet aan linkbuilding.

Vallen er overige taken niet in de smaak en vind jij klantcontact meer/minder leuk, geen probleem. De klant is op zoek naar iemand die allround inzetbaar is dus er is voor iedereen een plekje. Je kunt binnen deze organisatie namelijk genoeg werkervaring op doen en collega’s willen jou met alle liefde begeleiden.

Dit betreft een parttime en/of fulltime functie, meerdere opties zijn mogelijk tussen de 24 en 40 uur per week. Het liefst zo snel mogelijk beginnen!Functie:Marketing medewerker, Seo specialist
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Marketing medewerker Olympia 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures