Vacature Medewerker Catering Keukenhof

Medewerker Catering Keukenhof in Lisse

Karin Bloemen kan hier wel de hele dag rond lopen, maar jij kan dat en geld verdienen! Kom werken als medewerker catering bij de Keukenhof. Elke dag voorjaar en een portie werkplezier! Lees gauw verder!!

Wat bieden wij jou
  • €13,27 per uur, yes!
  • Flexibel! Werken wanneer jij wil.
  • Reiskosten vergoeding of gebruik van gratis bus!
  • Toffe locatie met dé leukste collega's!
  • Daarna werken bij JMW in onze gezellig pool!
Wie ben jij

Jij wil gewoon lekker knallen! Heerlijk, tussen de bloemetjes mensen blij maken met eten en drinken! Het is wel handig als jij:

  • Beschikbaar bent van 23 maart tot en met 14 mei
Wat ga je doen

Jij gaat als medewerker catering shinen tijdens de gezellig dagen van de Keukenhof. Jij staat bijvoorbeeld bij de uitgifte. Hier komen mensen om wat te drinken en eten te halen. Tijdens het wandelen lusten jouw gasten wel wat lekkers! Jij gaat dat regelen. Ook kan jij als medewerker catering ondersteunen bij de kassa. Hier betalen de gasten hun gekozen lekkernij. Het leuke van deze baan is de afwisseling in werkzaamheden. Want ook kan jij ingepland worden in een foodtruck, hoe tof! De werktijden vallen tussen 07.00 en 20.00 uur. Er is een ochtend en een middag dienst. Heerlijk! Zo heb jij de ene dag de tijd om rustig op te starten. De andere dag om te genieten van het mooie lente weer! Wil jij 1 dag per week werken of lekker 5 dagen knallen? Laat het ons weten! Want als medewerker catering heb jij in de hand wanneer je werkt!

Waar ga je werken

Daar waar de bloemetjes worden buiten gezet! Bij de Keukenhof in Lisse. Dit is een jaarlijks terugkomend evenement. Hier wil jij bij zijn als medewerker catering! Daarna blijven werken voor JMW? Dat kan! Tijdens jouw sollicitatie kunnen wij alle mogelijkheden bespreken!

Sollicitatie

Solliciteer zo snel mogelijk! Want wij kunnen niet wachten om jou te spreken! Toch nog vragen over de werkzaamheden als medewerker catering? Geen probleem! Jij kan mij bellen, mailen of appen en ik beantwoord jouw vragen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Medewerker Catering Keukenhof, Medewerker hospitality
Startdatum:08-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl of 06-10799242. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Medewerker Catering Keukenhof Tempo-Team 08-01-2024

Bekijk ook andere vacatures