Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Lisse

  • Redactie Noordwijkerhout
  • 17-01-2024

Administratief medewerker in Lisse

Voor onze klant in Lisse zoeken wij een administratief medewerker. Ze zoeken iemand die ondersteuning kan bieden op het administratie stukje. Het is een diverse functie met wisselende werkzaamheden en dat maakt het juist ook zo leuk! Je werkt nauw samen met je collega's van contractbeheer en de planning. Ook ben je het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers over onderhoudscontracten. Je werkzaamheden bestaan uit het verwerken van werkbonnen en het opzetten van offertes binnen het beheerteam. Als het nodig ben jij daar ter ondersteuning bij het maken van roosters en storingsdiensten. Je overige taken bestaan uit:

  • Het opzetten en muteren van onderhoudscontracten;
  • Voorbereidingen treffen voor het voeren van onderhoud werkzaamheden;
  • Rapportages opvragen, doornemen en presenteren.

Functie: Administratief medewerker, Service planner Startdatum: 16-01-2024 Ervaring: Starter Educatielevel: HAVO Contracttype: Tijdelijk Salaris: 2800 - 2800 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via of . Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.Functie:administratief medewerker
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia Uitzendbureau via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Administratief Medewerker Olympia Uitzendbureau 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures