Vacature Aflevermonteur

Aflevermonteur in Nieuw-Vennep

Vacature aflevermonteur

Wij hebben een leuke job voor jou!

Vervloed ziet klanten van een nieuwe paardentransporter, aanhangwagen of trailer graag vertrekken met een glimlach. Hun aankoop is tot in de puntjes verzorgd. Technisch in orde, schoon en voorzien van alle gewenste aanpassingen en accessoires. Daarvoor zijn wij op zoek naar jou!

JOUW TAAK

Als aflevermonteur neem je het hele proces van het klaarmaken voor aflevering voor je rekening. Je hebt oog voor detail en ziet snel of er zaken zijn die aangepakt moeten worden voordat wij de klant de weg op sturen. Werken alle accessoires, is de aanhanger of transporter veilig, ziet alles er spik en span uit? Jij mist niets en zorgt voor een tevreden klant.

WAT BRENG JE MEE

Je bent vooral handig en in staat om zelfstandig te werken. Je hoeft geen opleiding of ervaring te hebben met het vak van monteur, maar ben je dat wel, dan is dat mooi meegenomen. Wat wij verder van jou verwachten:

  • Je bent leergierig, positief, flexibel en collegiaal.
  • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs B.
  • Je vindt het leuk om eventueel door te groeien binnen ons bedrijf.

WAT BIEDEN WIJ

Bij Vervloed kom je te werken in een leuk team, bieden we je de kans om door te groeien en hebben wij goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een vertrouwd bedrijf met een uitstekende toekomst.

INTERESSE?

Stuur ons uw motivatie en CV via het onderstaande formulier aan Vervloed. U kunt eventueel ook direct contact opnemen via telefoonnummer of via . U kunt ook contact opnemen met voor meer informatie over de functie.

Neem dan gerust contact met ons op!Functie:aflevermonteur
Startdatum:03-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vervloed Aanhangwagens en Trailers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Aflevermonteur Vervloed Aanhangwagens en Trailers 03-12-2023

Bekijk ook andere vacatures