Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Nieuw-Vennep

  • Redactie Hillegom
  • 26-12-2023

Productiemedewerker in Nieuw-Vennep

Share on pinterest

Functieomschrijving

Heb je ervaring in een elektro-technische omgeving? Ben jij nauwkeurig en lever jij kwaliteit af? Dan ben jij de productiemedewerker waar wij naar op zoek zijn!

Functie

Als productiemedewerker behoor je een team van 7 productiemedewerkers die ervoor zorgen dat de producten op een correcte wijze naar de klant gaan. Je houdt je bezig met bestukken van printplaten (handmatig) testen van de printplaten, soldeerwerk (zowel handmatig als machinaal) op de printplaat en storingen oplossen en 1e lijns machine-onderhoud.
Aan het einde van de productie moeten de printplaten ook getest worden, nauwkeurigheid en kwaliteitsbewust zijn derhalve noodzakelijke kwaliteiten die je meeneemt.
Aangezien we op zoek zijn naar iemand die ons team op de lange termijn gaat versterken zien we graag iemand die zich wil door ontwikkelen binnen onze organisatie. Hierbij kun je denken aan hoe om te gaan met de SMD machine en het programmeren van de printplaten

Vereisten

Beschikbaarheid van 4-5 dagen per week
Technische achtergrond (BOL4 / MTS elektronica)
Affiniteit met solderen
Interesse in elektronica-componenten
Goede handvaardigheid in combinatie met een fijne motoriek

Schoonderbeek Elektronica Systemen

Onze soft- hardware producten en functies worden volledig in huis ontwikkeld en geproduceerd door onze competente collega's. Nieuwe en innovatieve technieken worden onderzocht op toepasbaarheid in onze software of hardware oplossingen. Multidisciplinaire teams zijn verantwoordelijk voor de complete systeem life-cycle. Korte communicatielijnen, en bijbehorende terugkoppelingen zorgen voor optimalisering van softwareontwikkeling tot en met (eind)productie. Onze hightech middelen bestaan o.a. uit SMD in-line productie, conventionele productie, CNC-freesmachine, in circuit test en functionele testers. We leveren onze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten, op tijd en conform de hoge standaarden en normen die onze markten van ons vragen.


Onze Recruiter, Niels van Ulzen, beantwoordt graag je vragen op +31 .
Voor inhoudelijke vragen kun je tijdens kantooruren (08:00 - 17:00) contact opnemen met , of , op +31 (0)252 515566.


Schoonderbeek Elektronica

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites. Schoonderbeek Elektronica Systemen draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld en wij respecteren de privacy van alle bezoekers van de website.


Functie: productiemedewerker Startdatum: 23-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Schoonderbeek Elektronica Systemen via onbekend of onbekend.

Functie:productiemedewerker
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Schoonderbeek Elektronica Systemen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Productiemedewerker Schoonderbeek Elektronica Systemen 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures