Vacature Procesoperator A (leerwerktraject)

Procesoperator A (leerwerktraject) in Hillegom

Heb je affiniteit met techniek en wil je graag doorgroeien? Wij bieden een gevarieerde baan in de technische sector waarbij je de mogelijkheid krijgt om te worden omgeschoold tot procesoperator A. Plasthill in Hillegom is op zoek naar mensen die graag willen worden opgeleid tot procesoperator A (een opleiding tot operator B is ook mogelijk)!

In een leerwerktraject (BBL-opleiding) van een jaar combineer je online lessen met betaald fulltime werk bij Plasthill in Hillegom. Je wordt volledig opgeleid tot een ervaren procesoperator, waarbij je alles leert over het bewaken van processen, procestechniek, veilig werken en natuurlijk over Plasthill en de folies die ze produceren. Je begint als leerling-operator en leert de fijne kneepjes van het vak van een ervaren procesoperator. Na afronding van het programma behaal je een erkend MBO 2 operator diploma en ben je verzekerd van een leuke baan bij deze werkgever. 

Tijdens het selectieproces richten we ons vooral op wie jij bent en wat jouw competenties zijn, dus jouw cv en werkervaring zijn voor ons niet van groot belang, aangezien dit een leergierige functie is. Gedurende je opleidingstraject (BBL-opleiding) ontvang je uitstekende begeleiding.Functie:Procesoperator A (leerwerktraject), Extrusie operator
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Leer-werk overeenkomst
Salaris:3200 – 3200
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via d.wener@werk.olympia.nl of 020 489 26 34. Of bezoek hun website https://708.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Procesoperator A (leerwerktraject) Olympia 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures