Vacature Leerling Spuiter-straler

Leerling Spuiter-straler in Nieuw-Vennep

Gebr. Griekspoor B.V.

Leerling Spuiter-Straler-Schoopeerder

Nieuw-Vennep , Noord-Holland , Nederland Technische functies

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

WAT GA JE DOEN?

Vind je het leuk om een vak-technisch beroep te leren! Onder begeleiding van een ervaren Spuiter-Straler-Schoopeerder het vak van Spuiter-Straler-Schoopeerder leren. Onderdeel van het werk is samen producten spuiten, zoals bijvoorbeeld leuningwerk, hekwerk, speelvoorzieningen, halffabricaten, straatmeubilair en machines. Ook het stralen van producten en het schooperen van producten behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast verdere bijkomende werkzaamheden, zoals het dagelijks onderhoud van spuitinstallatie en spuitcabine, het schoonhouden/-maken van de werkomgeving en eventueel assisteren bij andere uitvoeringswerkzaamheden zoals conserveringswerk, aanbrengen van slijtlagen en het reinigen van civiele objecten.

Vereisten

WAT ZOEKEN WIJ?

Iemand die het vak van Straler-Spuiter-Schoopeerder graag wilt leren. Je bent technisch onderlegt en vindt het leuk om nieuwe werkzaamheden te leren binnen een spuiterij/ straalhal. Daarnaast vind je het niet erg om vuil te worden tijdens het werk en ben je fysiek goed in staat om dit werk te kunnen uitvoeren.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

 • Minimaal een technische opleiding op VMBO niveau
 • De bereidheid om het vak verder te willen leren en eventueel een diploma op MBO niveau te gaan behalen.
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Teamspeler
 • Een goede fysieke gesteldheid
 • Rijbewijs B (C en/of E is een pré)
 • In bezit van VCA basisveiligheid of de bereidheid deze te halen

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 26 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8,33% vakantiegeld en pensioen).
 • Een uitdagende en zelfstandige baan.
 • Doorgroei en opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige en sportieve activiteiten, waaronder een bootcamp op woensdagmiddag, een actieve personeelsverenging en een vrijdagmiddagborrel in ons eigen bruin-café.


Functie:leerling straler/spuiter
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gebr. Griekspoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Leerling Spuiter-straler Gebr. Griekspoor 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures