Vacature Junior Monteur

Junior Monteur in Nieuw-Vennep

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte

Junior monteur

Wij zijn op zoek naar een Junior Monteur

Als Junior Monteur voer je technische dan wel onderhoudswerkzaamheden uit aan onze productiemachines. Samen met je collega's zorg je er voor dat er zo weinig als mogelijk storingen zijn en producties probleemloos verlopen. Tevens voer je technische (onderhouds)werkzaamheden uit aan hulpapparatuur, inventaris en de gebouwen. Je wordt allround ingezet, om zoveel als mogelijk te leren. In deze functie begin je onder de hoede van zeer ervaren collega's; met het doel om op termijn zelfstandig het hele takenpakket uit te voeren.

We verwachten we van je dat je op startniveau vakbekwaam bent op het gebied van mechanische en onderhoudsaspecten van machines en hulpapparaten. Tevens ben je bekend met de elektrische en (zoveel mogelijk) met de elektrotechnische aspecten van de diverse machines en apparaten. Je vindt kwaliteit belangrijk en kunt omgaan met tijdsdruk. Je hebt een technische opleiding afgerond op minimaal VMBO-niveau en je bent bereid om in je toekomst te investeren.

Onze branche kent pieken en dalen, daarom verwachten we van je dat je bereid bent om buiten de normale werktijd werkzaamheden te verrichten. Logischerwijs draag je zorg voor een nette werkomgeving en zorg je dat alle onderdelen en materialen steeds op een overzichtelijke en veilige wijze zijn opgeborgen. Verder zijn wij op zoek naar iemand die leergierig is, een goede beheersing van de Nederlandse taal heeft, stevig in zijn/haar schoenen staat en beschikt over een flinke dosis humor. Vanuit het leeraspect, zijn wij op zoek naar iemand die fulltime werkt, danwel maximaal 1 dag in de week naar school gaat.

Wat bieden we jou?

Wij bieden een marktconform salaris en een enthousiast team van harde werkers die je meenemen op alle aspecten van de techniek binnen onze organisatie. Wanneer wij tevreden zijn over je functioneren en jij hebt het naar je zin, dan zit een vast dienstverband er zeker in! Ben jij degene naar wie we op zoek zijn?

Solliciteren?

Ben jij degene naar wie we op zoek zijn? Mail je cv inclusief een motivatie.


Intermail BV
Westerdreef 3
2152 CS Nieuw-Vennep
T.Functie:monteur
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intermail via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Junior Monteur Intermail 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures