Vacature Afstand Calculator

Afstand Calculator in Hoofddorp

  • Redactie Hillegom
  • 11-01-2024

Afstand Calculator in Hoofddorp

Afstand calculator

Drafting employee Store Design


Standplaats: Country Office Hoofddorp (32u)

"Als Store Designer zorg jij voor een efficiënte, overzichtelijke en aantrekkelijke inrichting van onze nieuwe winkels. Een uniforme en strakke inrichting is van groot belang voor de winkelervaring van onze klanten. Het onmogelijke mogelijk maken en daarbij de eenvoud proberen te behouden, dat is de uitdaging in deze functie!

Dit zijn jouw dagelijkse activiteiten


In de functie van Store Designer ben je onderdeel van de afdeling Real Estate en rapporteer je aan de Teamlead Store Design. Je werkt nauw samen met projectmanagers en acquisitiemanagers aan het realiseren van nieuwe winkels en het optimaliseren van bestaande winkels.

Dagelijks ben je bezig met het opstellen van winkel lay-out tekeningen voor de inrichting van winkels, maar je werkt vervolgens ook de overige tekeningen uit, zoals plafondplannen, gevelaanzichten, etc. Ieder pand is anders, waardoor het steeds weer een uitdaging is om te komen tot de optimale inrichting. Je werkt volgens een 'conceptbook' waarin alle Action-standaarden zijn vastgelegd, binnen deze kaders heb je echter veel vrijheid. Tijdens je werkzaamheden bewaak je de voortgang en deadlines van je projecten en stel je de juiste prioriteiten.


Dit ben jij


Een Action Store Designer is nauwkeurig, stressbestendig en in staat om flexibel te reageren op onverwachte situaties. Onze formule met een snelle groei en duidelijk concept vraagt verder om een ondernemende, kritische en pragmatische houding met een hoog kostenbewustzijn.

En verder:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in het domein bouwkunde;
  • Je hebt ervaring met Autocad; Revit is een plus
  • Je hebt kennis van de bouwvoorschriften (brandveiligheid; bouwbesluit; etc..)
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Hoe wij bijdragen aan de samenleving


Ken je Action alleen van de winkels, dan gaat er een wereld voor je open als je bij ons komt werken. Zo zijn we achter de schermen hard aan het werk om positieve impact op de maatschappij en het milieu te maken. Wist je bijvoorbeeld dat we wereldwijd meer dan 2.000 kinderen sponsoren die opgroeien in een SOS Kinderdorp? Dat ons team de diversiteit van onze klanten weerspiegelt, met onder andere 124 nationaliteiten? Dat we nu al 70% van onze houtproducten en 86% van ons katoen duurzaam inkopen? Dat in alle winkels alleen maar ledverlichting brandt en dat we sinds dit jaar in Nederland voor 98% van het gas af zijn? Ja, ook dat is Action. Benieuwd welke initiatieven we nog meer faciliteren? Versterk ons team en ontdek het zelf.


Vragen?


Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Constructiemanager (Constructiemanager Benelux). Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan contact opgenomen worden met HR adviseur. Beiden zijn te bereiken via . )


Functie: afstand calculator Startdatum: 10-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Functie:afstand calculator
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Action via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Afstand Calculator Action 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures