Vacature Recruiter Techniek

Recruiter Techniek in Nieuw-Vennep

Ben jij klaar om met jouw enthousiasme en frisse blik onze projecten te leiden? Als recruiter techniek bij Bowers & Jackling, technisch detacheerder, in Nieuw-Vennep krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een specialist. Jij zorgt voor de perfecte matches en het inspireren van kandidaten in hun loopbaan. Met straks jouw SEU-diploma op zak, word jij een waardevolle gesprekspartner voor klanten, opdrachtgevers en flexwerkers. En wat krijg je ervoor terug? Een lekker startsalaris tot €2.800,00, een zeer aantrekkelijke bonus van maximaal €700,- bruto én een budget voor jouw persoonlijke ontwikkeling.


Dit ga je doen

Als recruiter techniek bij Bowers & Jackling in Nieuw-Vennep krijg jij grote commerciële verantwoordelijkheden. Jij boekt goede resultaten en stopt voldoende effort en creativiteit in het benaderen en binnenhalen van nieuwe kandidaten en klanten. Samen met je manager vier je de behaalde successen. Jouw taken zien er als volgt uit:


  • Je bezoekt klanten
  • Je onderhoudt relaties met bestaande klanten
  • Je benadert actief potentiële klanten en je netwerk
  • Je voert, begeleidt en evalueert sollicitatiegesprekken
  • Je breidt je kandidatennetwerk uit door te searchen en te netwerken


Jouw team

Ons team draait om samenwerking, persoonlijke groei en verbinding. We zijn er altijd voor elkaar. Je groeit met behulp van een ontwikkelplan, en vakmanschap staat bij ons hoog op de agenda. Iedereen zet zijn of haar talenten in. Samen zijn we sterk!


Over Bowers & Jackling

Bowers & Jackling, al sinds 2000 de innovatieve detacheerder in de technieksector. Onze focus ligt op technische projecten, waarbij we ons onderscheiden door onze expertise in technische innovatie en ontwikkeling. We zijn betrokken bij een breed scala van technische disciplines, waaronder engineering, IT, en industriële automatisering. Onze unieke benadering en nadruk op kwaliteit en professionaliteit in technische projecten maken ons bijzonder. Veiligheid, technische bekwaamheid, en tevredenheid op de werkvloer zijn voor ons belangrijk. Onze missie: samen bouwen aan een toekomst vol technische excellentie.


Wij zijn een organisatie waar jij als medewerker centraal staat. Want jouw geluk is essentieel voor ons gezamenlijke succes. In ons unieke 'Geluk Traject' krijg je persoonlijke begeleiding en werken we samen met jou in een flexibele omgeving, gericht op jouw groei en behoeften. Door onze samenwerking met geluksexpert Dr. Ruut versterken we onze inzet voor jouw welzijn. We zijn trots op de erkenning die we landelijk hebben ontvangen en onze bijdrage aan een gezondere en duurzamere arbeidsmarkt. Functie:Recruiter Techniek
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via wendy.franken@fygi.nl of 626390212. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Recruiter Techniek FYGI 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures