Vacature Onderhouds Monteur

Onderhouds Monteur in Nieuw-Vennep

Krijg jij nou energie van het oplossen van problemen, het helpen van klanten en verhelpen van storingen? Dan is dit de perfecte baan voor jou. Iedere dag opnieuw ga jij mensen uit de brand helpen en sta jij weer voor nieuwe vraagstukken die opgelost moeten worden. Je schakelt snel tussen de service coördinator en andere monteurs om jouw werk zo goed mogelijk uit te voeren. Er wordt bij deze functie goede stressbestendigheid en communicatie van jou verwacht. Ook heb je de mogelijkheid om extra vergoedingen mee te pakken tijdens de storingsdiensten. Wil je meer weten, neem dan contact met mij op!Functie:Service Monteur, Onderhoudstechnicus
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via n.heger@eminentgroep.nl of 06 - 43 21 85 05. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Onderhouds Monteur Eminent Groep 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures