Vacature Tevens erkend Keurder

Tevens erkend Keurder in Lisse

De weegschalen en installaties die Servo Berkel Prior levert zijn van de allerhoogste kwaliteit en garanderen een uiterste precisie. Dat is waar het om draait en dat is waar onze klanten op kunnen rekenen. Vakkundig onderhoud en kalibratie van weegapparatuur nemen dan ook een vooraanstaande plek in bij Servo Berkel Prior. Wij zijn tevens Erkend Keurder.

24-uurs servicedienst

Bij Servo Berkel Prior schrijven we Service met een duidelijke hoofdletter S. Onze hooggekwalificeerde servicedienst bestaat uit 5 medewerkers welke 24 uur per dag, zeven dagen per week paraat staan om iedere reparatie of storing zo snel mogelijk te verhelpen. Ons groeiend servicenet is over het gehele land verspreid, waardoor de service- en onderhoudskosten zo laag mogelijk blijven.

Onderhoud

Servo Berkel Prior biedt verschillende contractvormen aan, variërend van onderhoud in regie tot all-in servicecontracten met 24-uurs dekking. Voor reparatie aan balansen en standaard bankweegschalen streven wij naar een zo kort mogelijke reparatietijd. Desgewenst leveren wij vervangende apparatuur. Servo Berkel Prior voert ook onderhoud en reparatie uit aan weegapparatuur van andere merken.

Neem voor meer informatie over onze service en onderhoudsabonnementen op met Antoinette Knoope via of André Rustenhoven via . Ook kunt u bellen naar tel: +31(0)252-250350 of mailen naar

Servo Berkel Prior

Meer en Duin 70
2163 HC LISSE
Tel:
Fax:
E-mail:Functie:tevens erkend keurder
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Servo Berkel Prior via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Tevens erkend Keurder Servo Berkel Prior 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures