Vacature Eigen Parketteurs Parket Onderhoud Service 3 Parket Onderhoud Service 3

Eigen Parketteurs Parket Onderhoud Service 3 Parket Onderhoud Service 3 in Nieuw-Vennep

  • Redactie Hillegom
  • 03-02-2024

Eigen Parketteurs Parket Onderhoud Service 3 in Nieuw-Vennep

  • Redactie Hillegom
  • 02-01-2024

Eigen Parketteurs in Nieuw-Vennep

  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen parketteurs
  • Wij werken door het hele land
  • Afspraak binnen een week

Onder de rook van luchthaven Schiphol ligt het Noord-Hollandse Nieuw Vennep. In een fraaie en gezellige woonwijk van Nieuw Vennep ligt een met lak behandelde Jatoba Massieve Planken vloer die een onderhoudsbeurt nodig had. Op sommige plekken zag de vloer er zo slecht uit dat het voor de eigen parketteurs van Parket Onderhoud Service een heuse uitdaging was om de Jatoba Massieve Planken vloer in Nieuw Vennep nieuw leven in te blazen. De vloer is geschuurd en daarna behandeld met een naturel olie en zijn er zeker van: het resultaat mag er zijn!

Al sinds 1974 leggen en renoveren wij houten vloeren door het hele land! Deze vele jaren ervaring resulteren in prachtige gerenoveerde vloeren!

Volledige garantie

Wij geven garantie op alle werkzaamheden. Is iets na onze werkzaamheden niet naar wens? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Door ons eigen team van parketteurs kunnen wij de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten. De uitstekende reacties die we mogen ontvangen van onze klanten zijn natuurlijk vooral dankzij hun vakwerk!

Wilt u een bestelling retourneren? Klik dan hier .

Hoofdstraat 24
7901 JP Hoogeveen

Tel:


Functie: eigen parketteur Startdatum: 31-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Parket Onderhoud Service via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.
Functie:parketteur onderhoud service 3
Startdatum:30-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Parket Onderhoud Service via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Eigen Parketteurs Parket Onderhoud Service 3 Parket Onderhoud Service 3 Parket Onderhoud Service 30-12-2023

Bekijk ook andere vacatures