Vacature Betaalde Opleiding Kinderopvang

Betaalde Opleiding Kinderopvang in Lisse

Betaalde opleiding kinderopvang

Ben jij helemaal in je element als je met kinderen werkt? Voel jij je betrokken bij hun leefwereld en wil je hen helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten? Dan hebben wij dé kans voor jou! Doe mee met ons omscholingstraject via de BLOS BBL Bedrijfsklas en maak de overstap naar de kinderopvang. Het traject start eind januari 2024 en is jouw springplank naar een carrière als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Bij BLOS kinderopvang hebben we een grote ambitie en we willen jou graag betrekken bij onze groei en talentontwikkeling.

Jouw werkplek

Bij BLOS kinderopvang staan we voor kwaliteit en klanttevredenheid. We creëren een omgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn en waar we hen begeleiden in hun ontwikkeling naar gelukkige individuen. En dat doen we ook voor onze medewerkers! We zijn altijd nieuwsgierig en gedreven om elke dag een stapje beter te doen, samen met ons team.

Bij BLOS kinderopvang is elke dag een nieuw avontuur. Met gevarieerde en uitdagende activiteiten help jij kinderen de wereld om zich heen te verkennen. Je biedt ze rust en structuur, zodat ze uitgerust en vrolijk op ontdekkingstocht kunnen gaan op hun eigen tempo. En als het even niet lukt, ben jij er om hen op te vangen en te ondersteunen.

Wij bieden jou

 • Een baangarantie na succesvolle afronding van het traject;
 • Een ideale (om)scholing waarin je in 2 jaar een mbo 4 diploma behaalt;
 • De kans om gelijk werkervaring op te doen op één van onze kinderdagverblijven in Lisse waarbij je 3 of 4 dagen per week werkt en op woensdag naar school gaat;
 • Een uitdagend lesprogramma met professionele begeleiding van onze praktijkopleiders Judith en Annabelle;
 • Een contract voor minimaal 12 uur per week als je kiest voor onze buitenschoolse opvang (BSO) en minimaal 27 uur per week als je kiest voor werken op het kinderdagverblijf;
 • Ruimte voor jouw talenten en ideeën. Of je nu net bent begonnen of al langer bij ons werkt, we zijn benieuwd naar wat jij meebrengt en denken graag met je mee;
 • Een prachtige werkomgeving waarin je leuke activiteiten kunt ondernemen met onze kinderen;
 • Een startsalaris van €2.373,- op fulltime basis, dat in fases groeit naar €2.489,- zodra je je diploma behaalt hebt. Een mooie groei in anderhalf jaar; -Fijne en professionele collega's die je ondersteunen en inspireren.

Ben jij...

 • In het bezit van een havo, vwo of mbo 3 diploma?
 • Woonachtig in de regio Lisse?
 • Goed in de Nederlandse taal?
 • Beschikbaar om minimaal 3 dagen te werken en op woensdag in Hoofddorp (Nova College) naar school te gaan;
 • Flexibel en heb jij zin om eind januari 2024 te starten?
 • Enthousiast en gemotiveerd om in jezelf te investeren?
Wij nemen je graag mee in de avonturen bij BLOS kinderopvang.

Functie:betaalde opleiding kinderopvang
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2373 – 2373
Uren per week:27 – 27

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang De Vrije Vogels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Betaalde Opleiding Kinderopvang Kinderopvang De Vrije Vogels 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures