Vacature Helpende

Helpende in Lisse

Verzorgende IG en Helpende Verzorgingshuis

De Lisse

Wij zijn volop in beweging en er is meer dan genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

- Thea


Hallo zorgtopper! Welkom bij Savant!

Wil jij net als onze Thea écht van waarde zijn voor de zorg? Binnen de Lisse wordt een nieuwe afdeling opgezet. Jij wordt betrokken bij het oprichten van deze nieuwe afdeling. Het wordt een combi afdeling tussen het verzorgingshuis en Somatiek. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving met veel variatie. Ben jij een echte teamplayer die graag mee denkt omtrent de inrichting van deze afdeling? Wellicht is deze vacature dan wel ideaal voor jou!


Jouw toegevoegde waarde voor onze cliënten

 • Als Helpende of Verzorgende IG op de Lisse begeleid en verzorg je onze cliënten met de algemeen dagelijkse levensbehoeften (ADL) en verricht verpleegtechnische handelingen op basis van de afspraken in het ECD.
 • Je stimuleert de zelfredzaamheid van cliënten, hebt oog en oor voor hun welzijn en handelt naar de behoefte van de individuele zorgvraag.
 • Met je positieve houding lever je een enthousiaste, stimulerende en kritische bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling en weet je een sfeer te creëren waarin de cliënt zich gekend en thuis voelt.
 • Je zorgt ervoor dat mantelzorgers en vrijwilligers zich welkom voelen, maakt zaken bespreekbaar en betrekt hen bij de zorg.
 • Je krijgt de kans om diverse aandachtvelden op te pakken beter bekend als teamtaken.

Naast de concrete zorg die je levert, zijn er ook allerlei extra taken binnen jouw zelfstandig team waar je mee aan de slag gaat. Dit, op basis van wat je leuk vindt en waar je goed in bent, of waar je je juist verder in wilt ontwikkelen. Je kan en mag leren. Veiligheid, warmte en vertrouwen staan hierbij centraal. Bij Savant helpen we elkaar en staan we voor elkaar klaar.


Wij bieden

 • Jouw vitaliteit heeft onze aandacht! We hebben een vitaliteitscentrum met vele activiteiten (o.a. over voeding, werkdruk, leefstijl).
 • Je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.
 • Er is een teamcoach waar je altijd terecht kan.
 • Meteen een contract voor onbepaalde tijd.
 • Salaris volgens CAO VVT, een eindejaarsuitkering, pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Vereisten

Functie-eisen

Natuurlijk een positieve instelling! Je bent gediplomeerd Helpende (niveau 2) of Verzorgende IG (niveau 3) en je houdt van variatie in het werk. Je houdt van aanpakken, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt je goed inleven in onze cliënten en collega's.


Interesse?


Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Een motivatiebrief en CV mogen, maar is niet vereist.


Heb je (algemene) vragen over het werken bij Savant of wellicht over onze andere vacatures? Neem dan contact op met onze Recruiter (zie onder) via telefoon, mail.

Functie:helpende
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Savant Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Helpende Savant Zorg 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures