Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Lisse

Pedagogisch medewerker 0 tot 2

Wil jij bijdragen aan het mooiste vak ter wereld? En ben je gek op kindjes in de leeftijd van 0-2 jaar? Voor onze BLOS locatie in Lisse zoeken wij een pedagogisch medewerker om aan ons team toe te voegen.

Het gezellige vaste team van het Nassaupark verwelkomt graag een pedagogisch medewerker voor 24 tot 36 uur per week op het kinderdagverblijf. Je werkdagen zijn in ieder geval op dinsdag, donderdag en vrijdag, en er is een mogelijkheid om uit te breiden met een flexibele dag.

Op ons kinderdagverblijf verwelkomen we kinderen in diverse groepen, waaronder babygroepen, peutergroepen, en een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Specifiek voor onze babygroep zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 3 tot 4 dagen per week. Ga je mee op ontdekkingstocht met de nieuwe generatie?

Jouw werkplek

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in de bruisende Brede School Nassaupark, waar ook onze buitenschoolse opvang gevestigd is en waar we beschikken over een eigen babytuin. Gelegen in het hart van Lisse, is deze locatie niet alleen centraal, maar ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Jij bent niet alleen liefdevol en betrokken, maar ook het vertrouwde gezicht waar kinderen op kunnen rekenen. Je creëert een omgeving die niet alleen veilig is, maar ook warm aanvoelt. Hier krijgen kinderen de ruimte om zichzelf te zijn en vol vertrouwen te groeien.

Ben jij klaar voor dit avontuur? Wij kijken ernaar uit om samen met jou een verschil te maken!

Wij bieden jou

 • Een salaris waarbij je wordt gewaardeerd voor jouw ervaring binnen de kinderopvang, inschaling valt binnen schaal 6 tussen € 2.440,- en € 3.192,- bruto per maand obv 36 uur;
 • Een jaarcontract (uren in overeenstemming) met de intentie jou na een jaar een vast contract aan te bieden bij BLOS kinderopvang;
 • 12,5 % korting en voorrang op de kinderopvang van je eigen kinderen bij BLOS;
 • Een mooie werkomgeving met de mogelijkheid om jouw talenten en energie te delen met de kinderen;
 • Een team waar ontwikkeling en uitdaging centraal staan;
 • De mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen binnen BLOS bijvoorbeeld via onze eigen leerplatform BLOX vol trainingen, e-learnings en inspiratie;
 • Volledige reiskostenvergoeding wanneer je gebruik maakt van het openbaar vervoer, een financiële tegemoetkoming van €0,21 cent per kilometer wanneer je met eigen vervoer reist;
 • Ruimte voor jou om aan de slag te gaan met jouw talent, we zijn benieuwd wat jij meebrengt en denken graag met jou mee. Zo staan we open voor nieuwe ideeën of je nou een week, een maand of een jaar in dienst bent;
 • Een fietsplan, zo kan je met belastingvoordeel een fiets kopen, zo hopen wij bij te dragen aan jouw vitaliteit;
 • Een bijdrage aan jouw pensioen en de mogelijkheid gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering.

Ben jij...

 • In het bezit van een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken;
 • Beschikbaar voor 24 tot 36 uur per week, verdeeld over 3 tot 4 werkdagen;
 • Iemand die het verschil wil maken voor de kinderen, de toekomst van deze nieuwe generatie;
 • Positief, geduldig en neem je initiatief;
 • Een collega die met passie zijn/haar vak uitoefent;
 • Gek op kleintjes in de leeftijd van 0 tot 2 jaar.

Geïnteresseerd?

Zin om in een nieuwe omgeving met enthousiaste kinderen te gaan werken? We nemen jou graag mee in de avonturen bij BLOS. Bellen of appen mag naar onze recruiters Martyna: of : . Liever mailen?

Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2440 – 3192
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang De Vrije Vogels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Pedagogisch Medewerker Kinderopvang De Vrije Vogels 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures