Vacature Fysiotherapeut

Fysiotherapeut in Lisse

Ieder jaar staat de wereld op 4 februari stil bij de impact van kanker. Een ziekte waar één op de twee mensen in Nederland op een zeker moment mee te maken krijgt. Als fysiotherapeut en toegewijd aanbieder van oncologiefysiotherapie , willen wij deze gelegenheid aangrijpen om een boodschap van hoop en ondersteuning te delen.

Belang van oncologiefysiotherapie

Kanker heeft niet alleen invloed op het lichaam, maar ook op het algemene welzijn van de patiënt. Oncologiefysiotherapie speelt een cruciale rol in het helpen van patiënten tijdens hun herstel. Onze gespecialiseerde diensten richten zich op het verminderen van fysieke beperkingen, het verbeteren van de kwaliteit van leven en het ondersteunen van patiënten bij het opbouwen van kracht en veerkracht.

Individuele zorg op maat

Elke patiënt is uniek, en daarom geloven wij sterk in het leveren van zorg op maat. Onze oncologiefysiotherapeuten begrijpen begrijpen hoe ingewikkeld de behandelingen en bijwerkingen van kanker kunnen zijn. We maken persoonlijke behandelplannen voor elke patiënt door een complete aanpak te gebruiken, gericht op hun specifieke behoeften en doelen.

Ondersteuning voor de gehele reis

Het herstelproces gaat verder dan de behandelkamer. Wij zijn hier om niet alleen te helpen bij fysiek herstel, maar ook om emotionele en psychologische ondersteuning te bieden. Ons team staat klaar om patiënten te begeleiden door de uitdagingen van kanker, hen aan te moedigen en te ondersteunen op hun weg naar herstel. Onze praktijk maakt onderdeel uit van het OncoCare Centrum , waar de krachten worden gebundeld met onder andere een psycholoog en een ergotherapeut. Samen kunnen we werken aan het bevorderen van herstel en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Neem contact met ons op

Als u of een geliefde geconfronteerd wordt met kanker, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Berichtnavigatie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algera Fysiotherapie

Algero Fysiotherapie

Ons laatste nieuws

  • Veelvoorkomende blessures en hoe u ze kunt voorkomen
  • Wereldkankerdag: een boodschap van hoop en ondersteuning
  • Goede voornemens en bewegen: samen sterk en gezond in 2024!
  • Blijf actief tijdens de feestdagen: waarom bewegen belangrijk is

Algera Fysiotherapie

Algera Fysiotherapie is een 3***, een plus-praktijk en aangesloten bij Keurmerk Fysiotherapie, met een enthousiast team van fysiotherapeuten.Functie:fysiotherapeut
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Algera Fysiotherapie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Fysiotherapeut Algera Fysiotherapie 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures