Vacature Onderwijs Assistent(e) Kinderopvang

Onderwijs Assistent(e) Kinderopvang in Lisse

 • Redactie Kaag
 • 21-12-2023

Onderwijs Assistent(e) in Lisse

Kinderopvang De Theepot BV biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar op de Speelleerschool en aan kinderen van 4 tot 13 jaar op de buiten schoolse opvang in Hillegom en Lisse.

Kom je ons team versterken?


Onderwijs assistent(e)
2/3 ochtenden

Je middag invullen met sporten, knutselen, timmeren, tekenen en nog veel meer!! Als BSO medewerker zal je samen met een vast team activiteiten bedenken en uitvoeren. Je haalt de kinderen op van school, eet je met de kinderen en verzorg je activiteiten. Daarnaast ontwikkel en schrijf je (sport)programma's, ben je het aanspreekpunt voor ouders, woon je vergaderingen bij en observeer je de kinderen.

Als onderwijs assistent zul je op 2 ochtenden de leerkrachten ondersteunen. Met kleine groepjes kinderen werken, hen extra aandacht geven en verder helpen in hun ontwikkeling.

Wij bieden:

 • 20-32 uur contract
 • Een prettige werksfeer
 • Salaris volgens CAO kinderopvang.
 • Korting op sport-abonnement
 • Je bent in het bezit van een passend diploma.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat en wil dit doorlopend verbeteren en/of optimaliseren.
 • Je bent een teamplayer, betrokken, gedreven, betrouwbaar, klantvriendelijk en servicegericht.
 • Je bent ambitieus en wil in jezelf investeren.
 • Je weet van aanpakken en staat stevig in je schoenen.

Spreekt deze omschrijving jou aan en zie je kansen om samen met ons "De Theepot" verder uit te breiden? Laat het ons snel weten!!

Voor informatie kunt u bellen naar , nummer , www.kinderopvangdetheepot.nl


Functie: onderwijsassistent Startdatum: 20-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 20 - 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang Ithaka Locatie De Toermalijn via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:onderwijs assistent kinderopvang
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang de Theepot B.V.;buitenschoolse opvang De Theepot via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Onderwijs Assistent(e) Kinderopvang Kinderopvang de Theepot B.V.;buitenschoolse opvang De Theepot 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures