Vacature Coördinerend Begeleider EMB Volwassen & Ouderen

Coördinerend Begeleider EMB Volwassen & Ouderen in Hillegom

Coördinerend begeleider EMB Volwassen & Ouderen

Ben jij persoonlijk begeleider en toe aan een nieuwe uitdaging? Zorg jij samen met het team voor een positief leefklimaat voor de cliënten ? Kunnen collega's en cliënten op jou rekenen?

 • 32 tot 36 uur
 • nr. 13252

Je kunt reageren t/m 29-02-2024

Contact opnemen

Jij als Coördinerend begeleider EMB Volwassen & Ouderen

Waar ga je werken?

Je gaat werken in het hart van de Bollenstreek op de locatie Vreeburg in Hillegom. Hier staat, tussen de bloemenvelden, een verbouwde bollenschuur met rondom een grote tuin, waar de cliënten en begeleiders genieten van de rustige omgeving. Er wonen hier cliënten met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking in de leeftijd van 17 tot 88 jaar. Door de combinatie van autisme, hechtingstoornissen en moeilijk verstaanbaar gedrag maakt de begeleiding op deze woning uitdagend en afwisselend. Oftewel het is een levendige werkplek.

Het speciale aan deze woning is dat we zowel woonbegeleiding als dagbesteding aanbieden en werken met diensten van 7 / 8 uur!. De grote tuin met het overdekte terras gebruiken we enerzijds voor het organiseren van activiteiten en in de zomer is de BBQ-avond een vaste prik! Ook hebben wij 2 bussen beschikbaar. Zo maken we leuke uitstapjes, zoals picknicken aan het Oosterduinse meer en dan drinken we een goede kop koffie bij Como & Co.

We zijn betrokken en helpen elkaar. Iedereen doet mee met het huishouden, denk aan: boodschappen doen, koken, was opvouwen, ect. Je doet het allemaal samen en je bent ervoor elkaar, ook als het even tegenzit. Samen met het team maken we er iedere dag weer iets moois van! Iedereen gaat 100% voor de cliënt en het streven is ontwikkeling. Je zorgt voor de juiste prikkels bij de cliënten met als doel ontspanning of uitdaging. Als team zijn wij trots op de kleine stappen in zelfstandigheid, eigenwaarde of contact met de omgeving. Daar doen we het voor.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe ga je helpen?

Als coördinerend begeleider ben je de centrale spil binnen de woning en coördineer je de werkzaamheden. Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg die geboden wordt aan de cliënten. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager zorg en de gedragswetenschapper. Samen met hen denk je overstijgend mee over het vormgeven van optimale zorg en behandeling aan cliënten en wat daarvoor nodig is.

Met jouw vakspecifieke kennis en ervaring ben je een sparringpartner voor collega's. Je vindt het een uitdaging om teamleden te coachen in samenwerking. Je hebt inzicht in teamprocessen en kunt medewerkers inzicht geven in taakvolwassenheid. Je signaleert de opleidingsbehoeften binnen het team en ondersteunt teamleden op het gebied van zelfontwikkeling en zelf reflecterend vermogen. Hoe reflecteer je op het handelen van jezelf en van collega's en hoe trek je daar lering uit?

Door samen te werken met en in het team weet je wat er speelt en kun je gerichte coaching toepassen. Je werkt ongeveer 80% van je contract mee binnen het rooster op de woonlocatie, de andere 20% gebruik je om te coachen, teamprocessen te versterken en mee te denken én uitvoering te geven aan de visie en missie van de woning. Zo coach je jouw collega's en zorg je voor een goede samenwerking met ouders en/of verwanten.

Voor deze functie geldt een arbeidsmarkttoelage van 5%!

Dit ben jij

Je bent doelgericht, staat open voor nieuwe ideeën en deinst niet terug voor het zetten van nieuwe stappen. Uiteraard heb je hart voor de gehandicaptenzorg. Daarnaast:

 • heb je een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo-niveau 4, een opleiding op hbo-niveau is een pre
 • heb je ervaring met leidinggeven en coachen van medewerkers en het coördineren van werkzaamheden
 • weet je verbinding te leggen, kun je tactvol communiceren en deins je niet terug bij weerstand
 • zoek je actief de samenwerking op met collega's en vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van het team

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2986 euro en 4264 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze . Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Bel, app of mail met () op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.Functie:coördinerend begeleider ouderen
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2986 – 4264
Uren per week:7 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Coördinerend Begeleider EMB Volwassen & Ouderen ’s Heeren Loo Zorggroep 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures