Vacature Activiteitenbegeleider Dagbesteding

Activiteitenbegeleider Dagbesteding in Lisse

Activiteitenbegeleider dagbesteding - DSV | verzorgd leven

Activiteitenbegeleider dagbesteding

Categorie:

Ben jij een echte creatieveling met hart voor de zorg? En vind jij het leuk om onze cliënten met persoonsgerichte aandacht een leuke dag te bezorgen? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Bij DSV maken wij met liefde iedere dag waardevol. Dit doen wij samen en vooral met plezier. Vanuit onze koers verleggen wij de focus van zorg naar leven. Dit houdt in dat wij denken in mogelijkheden. Hierbij staat het welzijn van de cliënt centraal. Als activiteitenbegeleider kun jij hier een grote rol in spelen.

DSV is op zoek naar een activiteitenbegeleider voor 16 uur per week die onze cliënten uit de wijk kan enthousiasmeren met een gezellige dagbesteding. Benieuwd hoe je dat doet? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen

Als activiteitengebeleider geef je de cliënten een warm welkom en zorg je ervoor dat zij een waardevolle dag beleven/ervaren.

Jij wilt het levensverhaal van de cliënt kennen en hebt hier respect voor. Jij zoekt naar een passende activiteit die aansluit bij de wens/behoefte van de cliënt en je luistert goed naar elke cliënt om te ontdekken welke activiteiten het beste aansluiten bij zijn of haar wensen.

Jouw functie ziet er verder als volgt uit:

 • Je organiseert en geeft vorm aan de dagbesteding en activiteiten voor onze cliënten uit de wijk
 • Je observeert, signaleert en rapporteert in het dossier van de cliënt
 • Je ziet de cliënt en bent in staat om te schakelen met familie
 • Je ondersteunt de cliënt bij voorkomende ADL-taken
 • Je draagt bij aan het behoud van vaardigheden om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven en eigen regie te kunnen voeren
 • Je zoekt regelmatig de verbinding met de zorgmedewerkers, wijkverpleegkundige, dementieverpleegkundige en de vrijwilligers

Wie zoeken wij

Een enthousiaste collega die zelfstandig taken kan uitvoeren. Jij weet als geen ander hoe je de cliënten een gevoel van thuis kan geven en een zinvolle dag aan kan bieden.

Daarnaast herken je jezelf in de onderstaande punten:

 • Je hebt minimaal een mbo niveau 3 diploma (AB-SPW, MMZ of vergelijkbaar)
 • Onze kernwaarden liefde, plezier, samen en vakmanschap maken jou enthousiast
 • Je geeft persoonsgerichte aandacht en kijkt naar de vraag achter de vraag
 • Je bent creatief en weet vraag van de cliënt te vertalen naar verschillende individuele en groepsactiviteiten
 • Je bent daadkrachtig en kan daarom inspringen op onverwachte gebeurtenissen
 • Je bent communicatief vaardig en kan inspelen op de communicatiestijlen van de cliënt

Wat kun je van ons verwachten

Werken bij DSV betekent werken bij een organisatie waar jouw kennis en talent serieus wordt genomen. Wij geven jou de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan binnen een team dat gemotiveerd is om DSV elke dag een stukje beter te maken. Hiernaast bieden wij:

 • Een contract van 16 uur per week.
 • Een salaris van minimaal €2.620,33 en maximaal €3.417,15 per maand op basis van een 36-urige werkweek (Schaal 40, conform CAO VVT)
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering

Wie zijn wij

DSV is een organisatie in Katwijk en Lisse die sterk aanwezig is in de thuiszorg en huishoudelijke hulp. Daarnaast hebben wij vier woonzorglocaties voor bewoners met een psychogeriatrische of somatische zorgvraag. Ook hebben wij een hospice. We zijn net gestart met onze nieuwe missie 'Met liefde maken we elke dag waardevol'. Wat DSV uniek maakt is de christelijke identiteit. Onze medewerkers staan op één.

Onze organisatie heeft ongeveer 750 medewerkers in dienst en heeft een relatief klein hoofdkantoor. De lijnen zijn daarom kort en je mag bij ons lekker jezelf zijn.

Waar wacht je op?!

Spreekt de functie van activiteitenbegeleider jou aan en kan je niet wachten om deze uitdaging met ons aan te gaan? Solliciteer dan meteen!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met of José Verschuur, Tel: . Zij vertellen jou graag meer over het werken bij DSV!

Procedure

Word jij onze nieuwe activiteitenbegeleider? Wij zijn razend benieuwd, leuk!

Functie:activiteitenbegeleider dagbesteding
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2620 – 3417
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DSV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Activiteitenbegeleider Dagbesteding DSV 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures