Vacature Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang Franciscus

Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang Franciscus in Bennebroek

Pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang Franciscus

Bennebroek

18,75 uur | |

In het gebouw van de Franciscus vind je BSO Junior en Senior. In de kleurrijke en gezellige ruimtes ontbreekt het kinderen aan niets. Er is veel te doen en jij? Jij doet lekker mee!

Een dag bij ons begint met bergen inspiratie. Uit jouw hoofd! Op Bui tenschoolse opvang weten de kinderen dat een dag met jou altijd een feest wordt. Kunstenaars in spe halen hun hart op tijdens een fantasierijke buitenschoolse opvang -middag met industriële (rest)materialen en voor de energiekelingen heb jij altijd wel een sportieve uitdaging in gedachten.

Lekker plekkie
Buitenschoolse opvang Franciscus is onderdeel van een Kindcentrum : een plek voor kinderen van 0 t/m 12 jaar met een gezamenlijke visie op Opvang, Onderwijs en Samenkomen. De Franciscus verzorgt het onderwijs, Op Stoom de opvang en samen met onze samenwerkingspartners organiseren we activiteiten waarbij jong en oud elkaar ontmoeten. Een Pannenkoekendag bijvoorbeeld en gezelschapsspelletjes met de ouderen van Meerleven.

Wie ben jij?
Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat en een echte aanpakker is. Een georganiseerd type die weet wat er moet gebeuren en altijd klaar staat voor de kinderen én ouders. Je bent flexibel en een echte duizendpoot met ervaring met peuters en 4- tot 12-jarigen. En heb je ook nog een passend pedagogisch diploma op zak? Dan ben jíj onze nieuwe collega!

Even praktisch
Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag en in totaal 18,75 uur per week.
Zo ziet jouw werkrooster eruit:

Maandag: B uitenschoolse opvang (13.45 tot 18.00 uur)
Dinsdag: B uitenschoolse opvang (13.45 tot 18.00 uur)
Donderdag: B uitenschoolse opvang (13.45 tot 18.30 uur)

Op maandag, dinsdag en donderdag tussen 11.45 en 13.15 uur verzorg jij een fijne break voor de kinderen van de tussenschoolse opvang.

Jij krijgt

  • Een uitdagende baan met vrijheid om zélf activiteiten te bedenken en te organiseren
  • Papa's en mede-mama's krijgen bij ons 6 weken betaald geboorteverlof
  • Korting op de opvang van je eigen kind (-eren) bij Op Stoom? Jazeker! En nóg meer: voorrang op een plekje voor jouw kind.
  • Reis je met het OV? Wij vergoeden 100% indien je meer dan 10 km reist (woon/werk)
  • 10 euro korting p/mnd op je sportabonnement via ons bedrijfsfitnessplan
  • Tingelingeling: maak gebruik van het Op Stoom fietsplan
  • Parkeren op de locatie is gratis en de bushalte zit om de hoek. Lekker makkelijk dus!

De inschaling is volgens de cao Kinderopvang in schaal 6 en we bieden je een jaarcontract met een proeftijd van twee maanden.

Zie jij dit alheeeelemaalzitten?
We ontmoeten je graag. Solliciteer direct of bel voor meer informatie met lanie Rustman van Personeelszaken via .Functie:pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:19 – 19

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Op Stoom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang Franciscus Op Stoom 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures