Vacature Calculator

Calculator in Lijnden

De functie

Ben jij de calculator met een brede bouwkundige kennis waar wij naar opzoek bij Smits Vastgoedzorg? Smits Vastgoedzorg heeft een rijke geschiedenis van vakmanschap en innovatie en is gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van vastgoed in bewoonde staat. We streven ernaar om hoogwaardige projecten te realiseren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Als calculator houd je je in de voorbereidingsfase bezig met het op een juiste wijze vertalen van de wensen en eisen van de klant in een advies of offerte. Verder ben je verantwoordelijk voor het berekenen van de kostprijs aan de hand van tekeneningen en bestekken of een inventarisatie van het te behandelen object. Tot slot ondersteun je de werkvoorbereiding, de planning en de nacalculatie van de onderhouds- en renovatieprojecten.

Opleiding en ervaring

Voor deze functie zoeken wij een resultaat- en klantgerichte kandidaat met brede bouwkundige kennis en ervaring in onderhouds- en renovatieprojecten. Je bent enthousiast, innovatief, flexibel, daadkrachtig en sterk in je communicatie. Daarnaast kun je zowel goed in een team als zelfstandig werken.

Verder vragen wij

 • MBO+ werk- en denkniveau op het gebied van bouwkunde
 • Enige kennis en/of ervaring van bestaanvan planmatig onderhoud is een pré
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)
 • Kennis van en ervaring met projectmanagement, bouwkosten en procesmanagement

Sluit het profiel niet helemaal aan, maar word je wel heel blij van deze vacature?

Ons aanbod

 • Een afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving
 • Een leuk team met aandacht voor elkaar
 • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
 • Er wordt hard gewerkt, maar er is absoluut ruimte voor ontspanning. Zo sporten wij op donderdag na werktijd met elkaar (bootcamp) en is er een gezellige borrel op vrijdag.
 • Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
 • Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne van der Schaaf of , Afdeling P&O, op telefoonnummer .


 • ,


Functie:calculator
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lagardère Travel Retail via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Calculator Lagardère Travel Retail 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures