Vacature Chauffeur Nationaal

Chauffeur Nationaal in Hillegom

Hillegom, 9 april 2024

  • Transport Planner. Klik hier voor meer info.
  • Junior Transport Planner. Klik hier voor meer info.

Alvast bedankt namens Team van Dooren!!!

1. Oproepchauffeur Nationaal

Onze deur staat altijd open voor enthousiaste oproepchauffeurs voor het opvangen van vakanties, ziekte, tijdelijke acties. Wij hebben inmiddels al een leuke koppel enthousiaste oproepkrachten waarvan er een aantal de 60 al ruimschoot gepasseerd zijn. Uiteraard deel je ook mee in de Code 95 cursussen en laten wij ook de feestjes niet aan je voorbij gaan!

2. Chauffeur Nationaal

Voornamelijk adressenwerk binnen Nederland en/of in de regio (Bollenstreek). Een afwisselende functie in een familiebedrijf waar korte lijnen, kwaliteit, service, klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan.

Wij vragen van jou: - Je bent in het bezit van rijbewijzen B-C-E - Je hebt code 95 - Je vindt het geen probleem om af en toe een nachtje in de vrachtwagen te slapen

3. Chauffeur Internationaal / Nationaal

Chauffeur voor Internationaal / Nationaal transport (voornamelijk adressenwerk Duitsland, Zwitserland, Engeland). Daarnaast draai je in de bollenseizoenen (juli/augustus EN november/december) mee in het binnenlandse transport van bloembollen, planten en boomkwekerijproducten. Kortom een afwisselende functie in een familiebedrijf waar korte lijnen, kwaliteit, service, klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan.

Wij vragen van jou: - Je hebt ervaring als chauffeur - Je bent in het bezit van rijbewijzen B-C-E - Je hebt code 95 - Je vindt het geen probleem om internationaal te rijden

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden en een leuke uitdaging in een hecht familiebedrijf.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar: of neem contact op met .

Alvast bedankt voor je bericht! Groet, Team Van Dooren TransportFunctie:nationaal chauffeur
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met J.G. van Dooren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Chauffeur Nationaal J.G. van Dooren 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures