Vacature Commercieel adviseur

Commercieel adviseur in Lisse

Als technisch commercieel adviseur ga jij direct aan de slag wat betreft vraagstukken van bestaande, maar ook potentiële klanten. Je behandelt vragen over bijvoorbeeld de levering van een koffiemachine, maar geeft ook deskundig advies over de producten en het beleid. Jij bent uiterst gespecialiseerd in het assortiment zoals industriële componenten en oplossingen.

Wat ga je nog meer doen?

  • Je zorgt voor het totale verkoopproces, van de offerte tot aan de order;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het product beleid;
  • Je volgt kansen op en bezoekt nieuwe klanten om de portefeuille uit te breiden.

Naast advies geven en het stukje nazorg, behartig jij ook de belangen van het bedrijf. Je zorgt ervoor dat het niveau op peil blijft, versterkt de bedrijfspositie én dat continuïteit wordt gewaarborgd. Jij als persoon bent gedreven, enthousiast en proactief als het gaat om hard werken.

Het betreft een fulltime functie, maar minder uur kan ook prima. Zo lang jij jouw ruime praktijkervaring meeneemt, is er overal ruimte voor.Functie:Commercieel Adviseur, Commercieel medewerker binnendienst b2b
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Commercieel adviseur Olympia 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures