Vacature Contractmanager

Contractmanager in Haarlem

Contractmanager

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren professionals

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. We krijgen geregeld vragen voor ervaren mensen, daarom zijn we altijd op zoek zijn naar stevige professionals in de civiele techniek. Dat geldt niet alleen voor Contractmanagers maar ook voor alle andere IPM-rollen binnen dit vakgebied.

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Contractmanager die we zoeken?

Als Contractmanager ben je verantwoordelijk voor de procesmatige beheersing van het contract met de opdrachtgever. Het beheer van wijzigingen, afwijkingen en de financiële afhandeling van het contract met de opdrachtgever/interne organisatie valt hieronder.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de tender- en projectmanagers op het gebied van contractuele aspecten van een project. Zowel in de tender-, realisatie- als onderhoudsfase van multidisciplinaire projecten vervul je een cruciale rol en bewaak je de contractuele positie en belangen van de organisatie.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met

Info

Functietitel:

Contractmanager (juridisch / legal), Contractmanager (technisch)

Status:

Open

Regio:

Nederland

Inzet:

24 - 40 uur/weekFunctie:contractmanager
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Synergie Ingenieurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Contractmanager Synergie Ingenieurs 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures