Vacature Enthousiast Teamlid

Enthousiast Teamlid in Lisse

  • Redactie Noordwijkerhout
  • 05-01-2024

Enthousiast Teamlid in Lisse

Door het vertrek van onze huidige secretaris zijn wij op zoek naar een enthousiast teamlid die het bestuur wil komen versterken. Wil jij ons team inspireren en ondersteunen en in deze rol ons bestuur weer aanvullen?

We zijn een positief, actief en gezellig team met de drive om het zowel gasten als vrijwilligers zo goed mogelijk naar de zin te maken en zoveel mogelijk mensen uit hun isolement te houden en te halen door regelmatig mooie tochten te maken op de duofiets.

Prachtige opbrengst familiefietstocht "Rotary Nederland 100 jaar"
Functie: teamlid Startdatum: 04-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:teamlid
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Enthousiast Teamlid Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures