Vacature Ervaren projectleider

Ervaren projectleider in Hillegom

Deze opdrachtgever installeert betrouwbare elektrotechnische infrastructuren voor bedrijven, met een focus op kwaliteit, betrokkenheid, doelmatigheid en duurzaamheid. Als projectleider speel je een cruciale rol binnen de organisatie. Zoek je een uitdagende functie met groeimogelijkheden en een aantrekkelijk salaris? Maak dan nu de volgende stap in je carrière!

Als projectleider stuur je diverse projecten in utiliteit, zorg en onderwijs van begin tot eind aan. Je bent operationeel verantwoordelijk, fungeert als aanspreekpunt voor opdrachtgevers, onderaannemers en monteurs. Samen met de engineer controleer je installatieontwerpen, bewaak je projectkwaliteit en rendement, en neem je deel aan werk- en bouwvergaderingen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en geeft dagelijkse leiding op het project.Functie:Ervaren projectleider
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.mulders@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 17. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Ervaren projectleider Eminent Groep 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures