Vacature Junior verkoper

Junior verkoper in Aalsmeer

Als Junior verkoper bij Freshclusive zorg jij ervoor dat consumenten over de hele wereld voorzien worden van verse groente en fruit!  

Wat krijg jij?

Je krijgt in de rol van Junior verkoper veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en doorgroeien naar een senior rol behoort tot de mogelijkheden! Om jou verder te kunnen ontwikkelen, krijg jij een persoonlijk budget voor trainingen en cursussen. Zo volgt één iemand een Spaans cursus en een ander haalt de douane papieren voor in de loods. Verder kun jij verwachten:

 • Een salaris tussen €2400.-  €2800,- bruto per maand o.b.v. 38 uur volgens de cao agf.
 • Er is een reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer
 • Je hebt recht op 26 vakantiedagen
 • Je kunt 32-40 uur werken 
 • In overleg mag jij thuiswerken en er zijn flexibele werktijden
 • Je ontvangt een laptop en telefoon van de zaak!
 • Er is een pensioenregeling. 

Functieomschrijving

In deze rol ga jij samen met jouw 3 directe collega's zaken doen over alle continenten met supermarkten of luxe hotels als het gaat om AGF producten. Van Canada tot aan het Midden Oosten, van Hongkong tot aan de Seychellen! Het bedrijf is 2de in Nederland aan luchtvracht kilo's en is een bekende naam in de sector!  Aan de slag bij een betrouwbare en innovatieve werkgever en zo gezonde producten exporteren? Er is plek voor jou! 

Jouw traject als Junior verkoper

Het eerste jaar ga je een hoop leren, je wordt ingewerkt door 3 ervaren collega's, waarmee je ook direct het commerciële team vormt. Je gaat ze ondersteunen bij het dagelijks contact én heb jij alles onder de knie, dan ga je uiteraard jouw accounts beheren. Op dagelijks niveau betekent dit dat jouw taken gericht zijn op:

 • Deals sluiten en de afwikkeling van de verkooporders in het systeem met internationale klanten
 • Tijdslijncontrole: je checkt of de producten op tijd binnen zijn voor de levering maar ook op tijd bij de klant geleverd is met de juiste kwaliteit
 • Je communiceert actief met klanten en luchtvrachtagenten over tarieven, offertes, zendingen en claims
 • Je houdt intern nauw contact met andere afdelingen, zoals inkoop, loods en bedrijfsbureau zodat je bv weet of de beschikbaarheid correct is maar ook of de levering inderdaad vandaag de deur uit kan. 
 • Mee naar beurzen in Berlijn of Madrid en op zakenreis! 

Freshclusive verbindt de teler en de klant over de hele wereld door middel van de import en export van groente en fruit. Alles is customized voor de high end markt, daarom ligt de focus ook op kwaliteit, smaak en service. In deze snelgroeiende organisatie werken zo'n 35 mensen. Door de korte lijntjes heerst er een nuchtere sfeer waarbij iedereen zeer betrokken is, hiërarchie is hier best ver te zoeken! 

Wat breng jij mee?

Als Junior verkoper handel je snel, ben je scherp op tarieven, heb je lef en durf je keuzes te maken. Maar in the end ben je vooral sociaal vaardig want de klant is koning! Wat verwachten we van jouw cv? 

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een commerciële opleiding afgerond, heb je een relevante stage of bijbaanervaring in de sales.
 • Je bent communicatief sterk en zowel mondeling als schriftelijk beheers je de Nederlandse en Engelse taal op professioneel niveau.

Kan jij niet wachten om jezelf verder te ontwikkelen in deze uitdagende functie? Solliciteer dan nu!Functie:Vertegenwoordigers
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2800
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met JUSTIN Recruitment via amsterdam@justinrecruitment.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://antennagroep.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Junior verkoper JUSTIN Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures