Vacature Kwaliteitsmedewerker

Kwaliteitsmedewerker in Nieuw-Vennep

Functieomschrijving

Houd jij ervan om nauwkeurig te werk te gaan en heb je ervaring binnen een productieomgeving of laboratorium? Dit internationale bedrijf binnen de farmaceutische industrie is op zoek naar een kwaliteitsmedewerker in de dagdienst. Klinkt dit als een ideale stap voor jou? Lees snel verder!

Functie-eisen

Om succesvol te zijn als Kwaliteitsmedewerker QA, verwachten we het volgende van jou:

  • Aantoonbare ervaring in een kwaliteitsgerelateerde functie, bij voorkeur binnen een vergelijkbare sector.
  • Gedegen kennis van relevante kwaliteitsnormen en regelgeving, met de vaardigheid om deze toe te passen in de dagelijkse werkzaamheden.
  • Sterke analytische vaardigheden om gegevens te interpreteren en trends te identificeren, waardoor proactief kan worden ingespeeld op mogelijke kwaliteitsproblemen.
  • Proactieve houding en bereidheid om initiatief te tonen in het verbeteren van kwaliteitsprocessen.
  • Hoge mate van nauwkeurigheid en aandacht voor detail in alle aspecten van het werk.
Arbeidsvoorwaarden

Als Kwaliteitsmedewerker QA geniet je niet alleen van een stimulerende werkomgeving, maar bieden we ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een marktconform salaris tot wel € 2.800,- bruto per maand, gebaseerd op ervaring en kwalificaties.
  • Vakantiegeld & vakantiedagen.
  • Kansen voor professionele groei en ontwikkeling binnen de organisatie, met ondersteuning voor relevante trainingen en cursussen.
Ben jij klaar om je stempel te drukken op kwaliteit en een sleutelrol te vervullen als Kwaliteitsmedewerker QA? Met een aantrekkelijk salaris tot € 2.800,- en boeiende arbeidsvoorwaarden, is dit jouw kans op een uitdagende carrière. Stuur nu je sollicitatie, inclusief cv en motivatie, naar haarlem@wolframchain.nl en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze missie van uitmuntendheid. Wacht niet langer; jouw toekomst begint hier! We kijken uit naar je sollicitatie

Functie:Proevers en klasseerders van voedingsmiddelen en dranken
Startdatum:05-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wolfram Chain via haarlem@wolframchain.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Kwaliteitsmedewerker Wolfram Chain 05-02-2024

Bekijk ook andere vacatures