Vacature Leraar Nederlands

Leraar Nederlands in Nieuw-Vennep

Leraar Nederlands

  • Nieuw-Vennep
  • Herbert Vissers College
  • Parttime
  • 0,8333 - 1,0 FTE
  • Schooljaar 2023/2024
  • Tijdelijk met uitzicht op vast

Haal jij alle spelfouten uit deze vacature en ben jij niet bang om ons te hierop te corrigeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Als leraar Nederlands speel jij een cruciale rol in de ontwikkeling van onze leerlingen. In een wereld waarin communicatie steeds belangrijker wordt, is het essentieel dat leerlingen goed Nederlands kunnen spreken, schrijven en begrijpen. Ben jij enthousiast
over het motiveren en enthousiasmeren van bovenbouwleerlingen havo en vwo voor de Nederlandse taal en literatuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het gaat om een vacature in de onderbouw van mavo, havo en vwo. Het is mogelijk om te solliciteren naar een deel van de aanstelling. Het betreft een tijdelijk contract van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.


De zorg voor onze collega's vormt een belangrijk speerpunt in ons beleid. Van coaching op het gebied van werk-prive balans, tot het volgen van een opleiding, we denken mee en denken in mogelijkheden.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard conform de CAO-VO. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden en een fietsplan. Verder onvtangt elke leraar een laptop waarmee hij of
zij direct op school aan het werk kan. Daarnaast ontvangen collega's die in de havo en het vwo lesgeven ook een iPad in bruikleen.

Wat verwachten wij


Het HVC is op zoek naar kandidaten met "hart voor het onderwijs". Je voelt je als leraar nauw betrokken bij het werk van uw team en je hebt affiniteit met de leerlingen. Je weet betrokkenheid bij de leerlingen en jouw collega's te bevorderen. Je bent innovatief
en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt, is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van jouw afdeling. Van de leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht.

Waar ga je werken

Het Herbert Vissers College is een brede scholengemeenschap voor vmbo bk, mavo, havo, atheneum, gymnasium en HVX. Havo en vwo vormen samen het Herbert Vissers Lyceum. Sinds schooljaar 18/19 wordt er ook gewerkt met een nieuwe onderwijsmethode, HVX, die uitgaat van persoonlijke groei en waar leerlingen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling. Wij zijn een school op christelijke grondslag, waar iedereen welkom is. Onderwijs volgen bij ons betekent respect hebben voor elkaars mening en onderlinge verschillen. Speerpunten in ons beleid zijn aandacht voor het talent dat in ieder kind zit en zorg voor elkaar. Momenteel hebben wij 1922 leerlingen en 240 medewerkers, die gehuisvest zijn in drie gebouwen. Onderwijskwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij zijn een school met hart voor de leerling en oog voor veiligheid en duidelijkheid. Wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Opleiden en Ontwikkelen heeft een prominente plaats in ons personeelsbeleid. Het HVC is een gecertificeerde opleidingsschool. Dit betekent dat wij in samenwerking met de aangesloten lerarenopleidingen van hogescholen en universiteiten zelf nieuwe leraren opleiden en stagiaires begeleiden. Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep, centraal gelegen in het groeigebied Haarlemmermeer, en zijn uitstekend bereikbaar.Functie:leraar nederlands
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6665 – 6665
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Herbert Vissers College via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Leraar Nederlands Herbert Vissers College 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures