Vacature Locatiemanager DAG Activiteitencentrum

Locatiemanager DAG Activiteitencentrum in Hoofddorp

Ons Tweede Thuis

Interim Locatiemanager Dag activiteitencentrum Floriande in Hoofddorp

Hoofddorp Locatiemanager

Functieomschrijving

Voor onze dagbesteding locatie Floriande in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een interimlocatiemanager voor de periode van febr. 2024 t/m september 2024, met daarna de mogelijkheid tot verlening/uitbreiding van uren en een dienstverband. DC Floriande is een dagbesteding locatie voor 80 cliënten met een matige verstandelijke en meervoudige beperking. Als locatiemanager ben je integraal verantwoordelijk voor de zorg en geeft leiding aan de teams.


Wat ga je doen?

Je primaire rol is het verzorgen van continuïteit in de zorg en begeleiding op de locatie Floriande. Daarnaast participeer je in externe netwerken en intern participeer jij bij implementeren/uitvoeren van het veranderingsproces "nieuwe visie op dagbesteding ".


Waar kom je te werken?

Floriande is een Dagbesteding locatie van Ons Tweede Thuis in de Wijk Floriande. DC Floriande - Voor mensen met een beperking (onstweedethuis.nl)
Dagcentrum Floriande is een gezellige locatie, waar ongeveer 80 volwassen cliënten uit de Haarlemmermeer, met een licht tot matige verstandelijke beperking werken van maandag tot en met vrijdag. Er zijn 6 verschillende groepen, met ieder een eigen specialisatie, zoals werken met hout, kaarsen of kunst maken en andersoortige creatieve activiteiten. Er wordt arbeidsmatig werk verricht op iedere groep. We werken cliëntgericht vanuit de triple C methodiek en sluiten daarmee aan bij de behoefte van de cliënt.

Het Floriande team is een zelf organiserend team, met enthousiaste collega's die voor elkaar klaar staan.

Het team ontwikkelt zich om te werken vanuit de nieuwe visie op dagbesteding. Werkcoaches organiseren werk buiten de deur voor cliënten, individueel en plekken waar groepjes cliënten onder begeleiding wekelijks werken. Er zijn nu 3 werkprojecten waar wekelijks cliënten naartoe gaan om een aantal uren te werken. We ontwikkelen ons naar een werk-trainingscentrum en bieden dagbesteding op locatie aan cliënten die daar baat bij hebben. Het dagcentrum ligt in de wijk Floriande, in Hoofddorp. Op loopafstand van 2 winkelcentra en van een paar woonlocaties van OTT.

Wie zijn wij?

Ons Tweede Thuis is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen en voor hun verwanten. Voor wonen, werken, re-integratie, dagbesteding, advies en hulp thuis. JIJ&IK is de slogan van Ons Tweede Thuis. Samen wordt er gewerkt aan een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Dit doen de medewerkers van Ons Tweede Thuis dicht bij mensen die de zorg nodig hebben en dicht bij de mensen om hen heen. Ons Tweede Thuis is een deel van de samenleving en draagt hier op verschillende manieren aan bij. Deze bedrijfsfilm brengt, door de ogen van de cliënten hun wereld in beeld.

Ons Tweede Thuis verleent zorg aan 2.000 cliënten met 2.500 medewerkers en 750 vrijwilligers. Er zijn ongeveer 90 locaties die aangestuurd worden door 38 locatiemanagers verdeeld over 3 regio's.


Vereisten

Wie ben jij?

Jouw leiderschapsstijl kenmerkt zich als betrokken, coachend leidinggeven en je durft het team vrijheid en vertrouwen te geven om eigen besluiten te nemen die passen bij hun dagelijkse situatie. Tegelijkertijd bewaak je op heldere wijze kaders en ben je besluitvaardig als het nodig is, waarbij je nauw samenwerkt met de orthopedagoog op de locatie. Je bent sterk in je communicatie, energiek en beschikt over gevoel voor humor. Je denkt in mogelijkheden, gaat uitdagingen niet uit de weg en durft risico's te nemen. Als locatiemanager ben jij iemand die naast de medewerkers staat. Jij kunt verbinden maar weet ook wanneer je zakelijk moet optreden. Een open en transparante houding is heel belangrijk. Verder heb je:


  • Minimaal een voor de functie relevante afgeronde HBO-opleiding, aangevuld met een (post) HBO management en/of coachingsopleiding;
  • Aantoonbare en relevante ervaring in een vergelijkbare functie in dienstverlenende organisaties: managen op tactisch/operationeel niveau, kennis van en inzicht in integrale bedrijfsvoering;
  • Affiniteit met en kennis van de doelgroep;
  • Aantoonbare ervaring met leiding geven aan zelforganiserende teams.
  • Ervaring en affiniteit met het opbouwen en onderhouden van een (extern) netwerk.

Voor meer informatie kan je terecht bij (). Zij is te bereiken op . Je kunt tot 25 januari 2024 reageren op deze vacature.Functie:locatiemanager dag activiteitencentrum
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ons Tweede Thuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Locatiemanager DAG Activiteitencentrum Ons Tweede Thuis 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures