Vacature Loodgieters

Loodgieters in Lisse

CV installatie in Lisse

CV installatie laten onderhouden? Zoekt u een loodgieter in de buurt van Lisse? Zoek dan niet verder. Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn is hét aangewezen bedrijf voor verschillende loodgieterswerkzaamheden. Zo zijn wij inzetbaar voor werkzaamheden met betrekking tot:

  • Gas-, water- en sanitaire installaties
  • Verwarming
  • CV installatie
  • Zink, koper en loodwerken
  • Dakbedekking

Van het onderhouden van een CV installatie tot het repareren van uw dak, wij zijn u graag van dienst. Vanuit onze vestiging werken wij voor particulieren, overheden en woningcorporaties in Lisse en omgeving. Graag rekenen we u ook tot onze klantenkring en komen we bij u langs.

CV installatie onderhouden

Een CV installatie heeft regelmatig onderhoud nodig. Door regelmatig onderhoud gaat de CV installatie namelijk langer mee, voorkomt u storingen en dure reparatiekosten. Wanneer wij onderhoud uitvoeren kunnen eventuele mankementen tijdig verholpen worden. Zo voorkomen we dat u onverwachts in de kou komt te zitten. Zeker in de winter kan dit erg vervelend zijn. Ons team ervaren loodgieters werken in Lisse en omgeving. Ze voeren onderhoud uit op basis van de beste technieken en worden regelmatig bijgeschoold. Alles om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.Functie:loodgieter
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Loodgieters Loodgietersbedrijf Dirk van Duijn 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures