Vacature Luchtkanalenmonteur

Luchtkanalenmonteur in Lisse

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Krijg jij geen genoeg van techniek en ben je op zoek naar een afwisselende functie in een mooie organisatie? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Voor jouw toekomstige werkgever ga jij de weg op om de beste luchttechnische oplossingen te installeren bij je klanten. Je klanten zijn werkzaam in verschillende vakgebieden en daarom is elke klus weer anders. Je houdt je als luchtkanalenmonteur bezig met o.a. de volgende werkzaamheden:

 • Monteren en installeren van luchtkanalen volgens technische tekeningen en specificaties;
 • Het zelfstandig uitvoeren van metingen en controles om de kwaliteit en functionaliteit te waarborgen;
 • Het oplossen van storingen aan luchtkanalen en ventilatiesysteem. 
Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van luchtkanalenmonteur stellen wij de volgende eisen:

 • Je moet ervaring hebben met beugelen, isoleren en monteren van luchtkanalen;
 • Een rijbewijs en een eigen auto is een vereiste;
 • Je bent in het bezit van een vca-certificaat; 
 • Je beschikt over 1 tot 3 jaar relevante werkervaring;
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een baan aan bij een toonaangevende opdrachtgever. Naast dit kan je als luchtkanalenmonteur ook denken aan:

 • Een competitief salaris tussen de €2300,- en €2800,- per maand, gebaseerd op je leeftijd en ervaringsniveau;
 • Je ontvangt een bus van de zaak; 
 • Doorgroeimogelijkheden; 
 • Bij goed functioneren kans op een vast contract!
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Denise! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-45183507 of via de email denise.meeuwis@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:Installateurs van toestellen voor klimaatregeling en koeltechniek
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2300
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via denise.meeuwis@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Luchtkanalenmonteur VNOM 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures