Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Lisse

Werken als aanpakker in hightech?
Dan is Cremer Speciaalmachines jouw organisatie. Samen met al je collega’s van verschillende afdelingen lever je mooie en technisch geavanceerde telmachines aan klanten over de hele wereld. Bijvoorbeeld voor het snel en zorgvuldig tellen van chocolade, medicijnen, vitamines, koffiecups of vaatwastabletten. Cremer is een bedrijf met een rijke historie, geworteld in de bollenstreek. Tegelijkertijd verleggen we dagelijks onze grenzen en behoren we intussen tot de internationale top in food en pharma! Die positie hebben we te danken aan onze technische expertise én het teamwork. We helpen elkaar en voelen ons allemaal even verantwoordelijk voor een goed resultaat. En als we een mooi succes behaald hebben? Dan toosten we daar natuurlijk ook met z’n allen op.

Dit ga je doen als werkvoorbereider bij Cremer in Lisse
De juiste tekeningen, stuklijsten en werkinstructies op orde voor iedere opdracht: jij regelt het als werkvoorbereider. Omdat iedere klant, situatie en systeem anders is, is jouw voorbereiding cruciaal voor een zorgvuldige uitvoering. Ook al ben je verantwoordelijk voor slechts een deel van het productieproces; je bent wel bij het hele proces betrokken. Aan de hand van de ontvangen opdracht bepaal jij de aantallen die gefabriceerd en ingekocht moeten worden. Daarnaast stel jij de gewenste werkvolgorde vast voor het fabriceren van het eindproduct en genereer je de werkopdrachten. Zo weten je uitvoerende collega’s precies wat ze moeten doen om het product volgens de gewenste specificaties en kwaliteit op te leveren.

Jouw team

Op de afdeling Werkvoorbereiding zorgen we dat alle processen binnen het uitvoeren van een opdracht helder zijn en dat deze goed uitgevoerd kunnen worden door de verschillende productieafdelingen, zoals Mechanica, Elektronica en Assemblage. Je maakt deel uit van een team van circa tien collega’s, waaronder werkvoorbereiders, technisch inkopers, planners en een manager. Bij het ontwikkelproces van onze telmachines streven we naar de beste kwaliteit en een goede samenwerking. Zo maken we samen het verschil.

Wat vragen wij?
Jij draagt graag samen met een team bij aan een goed eindresultaat en neemt daarbij vlot zelf het voortouw. Omdat al onze producten worden afgestemd op de wensen van de klant, is het belangrijk dat je oplossingsgericht te werk gaat en kunt meebewegen met veranderende omstandigheden. Daarbij werk je gestructureerd, kun je goed prioriteiten stellen, schakel je gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden en projecten en ben je creatief in je aanpak. Verder:

 • heb je minimaal mbo-niveau en een diploma in een technische richting;
 • heb je ervaring in een soortgelijke functie binnen een productieomgeving;
 • kun je werken met MS Office-programma’s en ERP-pakketten;
 • spreek je uitstekend Nederlands en Engels.

Dit krijg je van ons.
Mede dankzij jou kunnen we onze klanten over de hele wereld innovatieve teloplossingen bieden. We vinden het belangrijk dat jij je werk vol energie én met plezier kunt doen. Daarom kun je naast een mooi salaris rekenen op een mooie mix van voordelen:

 • Werken met hightech machines in de wereldtop
 • Een omgeving vol vernieuwing, innovatie en samenwerking
 • Goede begeleiding, trainingen en opleidingen
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je werk
 • Een gezellige personeelsvereniging met leuke uitjes en activiteiten
 • Last but not least: een topteam dat jou de weg wijst in onze organisatie


Alle ruimte voor jouw technische skills
Jij hebt een hart voor techniek. Dan is er niets mooiers dan werken in de wereldtop van de hightech machinebouw, toch? Bij Cremer Speciaalmachines werk je niet aan de minste machines. Je zet jouw technische skills in voor geavanceerde teloplossingen voor onze klanten over de hele wereld: grote namen in de food-, farmaceutische en agri-industrie.

Cremer Speciaalmachines is dé plek voor jou als je …

 • Het liefst samenwerkt met specialisten van verschillende disciplines. Inkoop, engineering, productie, verkoop en service: we dragen allemaal ons steentje bij aan het eindresultaat. Extra mooi: met zoveel afdelingen kun jij je ook nog eens breed ontwikkelen.
 • Energie krijgt van vernieuwing en innovatie. We verbeteren onze producten, diensten en processen continu. En we nodigen jou graag uit om hierover mee te denken.
 • Je thuis voelt in een middelgroot bedrijf met mensen die zich verbonden voelen met elkaar én onze producten. Dat merk je onder meer aan de successen die we regelmatig samen vieren en onze actieve personeelsvereniging.

Tijd om het zelf te ervaren?

Reageer dan snel, we verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!Functie:Werkvoorbereider
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cremer B.V. via a.heijblok@cremer.com of 0252-419038. Of bezoek hun website https://werkenbijcremer.com/.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Werkvoorbereider Cremer B.V. 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures