Vacature Monteur

Monteur in Noordwijkerhout

Selecteer een pagina

Monteur

Jij bent een enthousiaste techneut met oog voor technische ontwikkelingen. Je hebt affiniteit met landbouwmachines en staat klaar voor onze klanten, zodat zij met behulp van onze machines hun producten kunnen verwerken.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je komt te werken in een gezellig team dat weet van aanpakken, maar ook van een grapje houdt! Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het correct en veilig uitvoeren van alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan bloembollen verwerkingsmachines en land en tuinbouwmachines. Je werkt op een mooi ingerichte werkplek, voorzien van bovenloopkraan, portaalbrug rookgasafzuiging enz.

 • Je werkt zowel in onze werkplaats als op locatie bij de klant.
 • Je voert onderhoudswerkzaamheden uit; zowel mechanisch als mechatronisch
 • Je repareert diverse machines;
 • Je lost storingen op;
 • Je informeert klanten over de werking van de machines.

Wie ben jij?

Je bent positief ingesteld, toont initiatief en denkt in oplossingen. Daarnaast heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien. Kwaliteit staat bij jou voorop en je kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband.

 • Je hebt een relevante afgeronde mbo opleiding;
 • Je hebt enige ervaring als monteur en affiniteit met techniek;
 • Je bezit je rijbewijs B.

Waarom werken bij Agro Techniek?

Wij geloven dat onze processen steeds verder verbeterd kunnen worden en dat iedereen in de organisatie daarbij van toegevoegde waarde is. Je krijgt de ruimte om mee te denken bij het verbeteren van je eigen werkplek. Ook biedt Agro Techniek jou:

 • Kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
 • Afwisselende werkzaamheden in een enthousiast team;
 • Een mooie en compleet ingerichte werkplek, voorzien van bovenloopkraan, portaalbrug, rookgasafzuiging etc;
 • Mogelijkheid tot omscholing als je uit een andere branche komt.

Wie zijn wij?

Agro Techniek is een land- en tuinbouw mechanisatie-bedrijf, gericht op de bloembollen- en vaste planten branche. Met ons team van specialisten produceren, repareren en verkopen wij landbouwmachines aan/voor onze klanten over de hele wereld. Naast ons aanbod van A-merk machines, heeft Agro Techniek ook een eigen productieafdeling en bieden wij oplossingen op maat.

De inzet en betrokkenheid van ons enthousiaste en gemotiveerde team is bepalend voor het succes van ons bedrijf. Onze slogan "for generations of growth" staat symbool voor de waarde die wij hechten aan toewijding en vernieuwing. Hier gaan we samen voor. Het is een cultuur van aanpakken, waarin we elkaar helpen en naar elkaar omkijken. Er is waardering voor wat je doet en we zijn open en eerlijk naar elkaar. Daar zijn we trots op. Agro Techniek is, net als Nobels en Javo, onderdeel van de Nobels Group.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande punten en ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan bij Agro Techniek? Mail jouw cv en motivatiebrief naar Jolanda Hoogervorst via .

Open dagen

Interesse in werken bij Agro Techniek, maar wil je ons eerst beter leren kennen? Op vrijdag 23 februari (14-17u) en zaterdag 24 februari (9-12u) openen wij onze deuren speciaal voor jou. Dan laten wij jou graag zien wie wij zijn en hoe wij werken. Tot dan!Functie:monteur
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nobels Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Monteur Nobels Group 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures