Vacature Operator 5-ploegen

Operator 5-ploegen in Hillegom

Ben jij op zoek naar een mooi, stabiel bedrijf en heb je ervaring als operator? Reageer dan snel!

Over het werk

Jij gaat aan de slag in een grote productiehal waar verschillende soorten folie en plastic zakken worden geproduceerd. Deze folie en plastic-zakken worden gemaakt van kleine plastic balletjes die worden verhit en geperst en verwerkt tot een plastic zak of folie. Elk product is uniek en op maat gemaakt voor de klant. Zo kan het zijn dat klanten waterafstotende zakken willen hebben of juist luchtdoorlatend.  

Wat ga jij doen? Jij stelt de machines af op de juiste hoeveelheid materiaal, vult de grondstoffen aan en bedient de machines. Is de rol vol? Dan zorg jij ervoor dat deze wordt weggehaald en een nieuwe rol wordt geplaatst. Kleine storingen los je zelfstandig op en voor grotere problemen en onderhoud schakel je een collega in. Ook sta jij aan de productielijn en stuur jij jouw collega's aan waar nodig. Kortom, door jou draaien de machines zonder storing en verloopt de productie vlekkeloos. Jouw werktijden zijn: nachtdienst 23:30 - 07:30 uur, dagdienst: 07:30 -15:30 uur en avonddienst is van 15:30 - 23:30 uur. Je werkt in een 3- of 5-ploegendienst.

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen € 3000,- en € 3450,- per maand incl. 128% ploegentoeslag bruto op basis van gemiddeld 34,5 uur per week
  • Je werkt drie dagen, waarna je twee dagen achtereen vrij bent
  • Volop kans op ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
  • Bij goed functioneren uitzicht op vast dienstverband bij de werkgever

Wat wij vragen

  • Je werkt zelfstandig, bent proactief en communiceert gemakkelijk
  • Je hebt ervaring als operator
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift vanwege veiligheidsvoorschriften op de werkvloer
  • Je bent beschikbaar voor de 3- of 5-ploegendienst

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een belangrijke producent van plastic verpakkingen en folies. Dit brede scala aan producten wordt geproduceerd in de moderne fabriek. De verkoop vindt plaats vanuit de hoofdvestiging in Hillegom. Kwaliteit leveren staat hoog in het vaandel evenals duurzaamheid en milieu.Functie:Operator
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3450
Uren per week:34 – 35

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Hillegom via hillegom@luba.nl of 252522877. Of bezoek hun website https://www.luba.nl/vacature/techniek/operator-in-hillegom.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Operator 5-ploegen Luba Uitzendbureau Hillegom 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures