Vacature Nanny

Nanny in Hillegom

2024-02-15

Ben jij een gezellige en lieve gastouder aan huis met hart voor kinderen? Omschrijf je jezelf met de woorden relaxed, warm en hou je van zelfstandig werken? Dan ga je je snel thuis voelen in dit gezellige gezin in Utrecht Tuindorp. Reageer gelijk!

Deze baan in Utrecht Tuindorp gaat om kinderopvang aan huis op woensdag en donderdag van 7:00 tot 17:00 uur voor een gezin met 3 kinderen. De oudste is een jongen van ruim 4 jaar, de middelste een meisje van bijna 3 en een babyzusje van 5 maanden.

Zoek jij een baan in de kinderopvang met minder werkdruk maar alle tijd om in te spelen op de interesses van de kinderen? Reageer dan snel!

De ouders omschrijven hun ideeën over opvoeden als volgt: Niet te los, niet te streng maar rechtvaardig. Zorgzaam maar niet overbezorgd. Zij houden van een gestructureerd en georganiseerd leven. Het gezin zoekt een gezellige, lieve nanny die als vanzelfsprekend de zorg voor de kinderen overneemt op het moment dat zij werken. Iemand met ruime ervaring met jonge kinderen die vrolijk en positief in het leven staat.

Het gezin woont in een kindvriendelijke wijk in Utrecht Tuindorp, die ook met OV goed te bereiken is. Op 3 minuten loopafstand is het betaald parkeren tot 11.00 uur. School is op loopafstand.

Startdatum zo spoedig

Wat ga jij als Nanny - Gastouder aan huis doen?

Als nanny of gastouder aan huis ben jij er helemaal voor jouw gezin. Jij geeft de kinderen alle aandacht en levert een belangrijke bijdrage aan hun ontwikkeling. De kinderen worden door jou opgevangen in hun vertrouwde omgeving.

Jij doet alles wat er ook zou gebeuren als een van de ouders thuis zou zijn. Jij:

 • Zorgt voor rust en regelmaat, de kinderen volgen zo hun vertrouwde ritme; draagt met jouw deskundigheid bij aan groei en ontwikkeling van de kinderen;
 • gaat lekker met de kinderen naar buiten; haalt bijvoorbeeld een kindje op uit school, helpt eventueel bij huiswerk en andere activiteiten;
 • doet ook kleine huishoudelijke klusjes, zoals het bereiden van maaltijden of de vaatwasser inruimen.

Wat vragen wij van jou als Nanny - Gastouder aan huis?

 • Een diploma dat kwalificeert voor de kinderopvang (o.a. Pedagogisch Werk, Onderwijsassistent, Helpende Zorg en Welzijn, Jeugdzorg, Verpleegkunde, Verzorgende IG, HBO Pedagogiek, Pabo of een ander relevant diploma );
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in het zelfstandig werken met kinderen;
 • Certificaat EHBO aan Kinderen;
 • Verklaring Omtrent het Gedrag;

Wat bieden wij jou als Nanny?

 • Een relaxte werkplek in de kinderopvang met de vrijheid om zelf je werk vorm te geven;
 • Tijd en ruimte om een persoonlijke band op te bouwen met de kinderen en hen de begeleiding en ondersteuning te bieden waar zij van groeien;
 • Een goed uurtarief, een vaste maandelijkse vergoeding, geen gedoe met maandstaten;
 • Een werkplek op de mooiste werkplekken in het land;
 • Persoonlijke matching op basis van jouw wensen;
 • Goede begeleiding in een kleinschalige, betrokken organisatie;
 • Gerichte pedagogische ondersteuning, 1-op-1 en door trainingen (online);
 • Een baan in Utrecht Tuindorp voor 2 dagen per week met een goed, passend uurtarief.

Overweeg jij een baan als nanny - gastouder aan huis en wil je eerst eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Bel of app (Christina) of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou !
Kinderopvang Thuis

Actief in de driehoek Amsterdam
Rotterdam en AmersfoortFunctie:nanny
Startdatum:20-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang Thuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Nanny Kinderopvang Thuis 20-02-2024

Bekijk ook andere vacatures