Vacature Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang (BSO)

Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang (BSO) in Nieuw-Vennep

Ben je benieuwd naar onze opvang? Wil je een rondleiding aanvragen? Heb je gewoon een vraag?


Pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang (bso)

Vind jij het leuk om kinderen (4 - 13 jaar) na schooltijd een leuke middag te laten beleven? Bruis jij van de creatieve ideeën en weet jij kinderen op een speelse manier te enthousiasmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt aan de slag op een van onze locaties in de Haarlemmermeer waar momenteel een vacature open staat.

Wat ga je doen?

Samen met je collega's creëer je een veilige en prettige omgeving waarin ieder kind zich na schooltijd thuis voelt. Je bedenkt en organiseert de leukste creatieve en sportieve activiteiten, waardoor geen dag hetzelfde is. Jij zorgt ervoor dat de kinderen met plezier naar onze bso komen!

Waar kom je te werken?

Voor onderstaande locaties zoeken wij enthousiaste pedagogisch medewerkers om onze kinderen na schooltijd een leuke middag te bezorgen:

 • Bso Vredeburg in Hoofddorp-Toolenburg (25 uur - ma t/m vrij)
 • Bso Wervelwind in Nieuw-Vennep (10 uur, ma en di of in overleg, combinatie BSO en VSO mogelijk)
 • Bso Bornholm in Hoofddorp (3 dagen, ma, di, do)
 • Bso Natuurlijk in Hoofddorp (17 uur, ma t/m do, combineren met POV mogelijk) (vervanging)
 • Bso Wereldwijs in Hoofddorp - 5 dagen - eventueel combinatie met 2 dagen peuteropvang en TSO mogelijk.
 • Bso 't Groene eiland in Hoofddorp (werkdagen: ma, do, vr) - combinatie met peuteropvang mogelijk als groter contract gewenst is. Tijdens schoolvakanties is 3 of 4 hele dagen werken mogelijk.

Voor bovenstaande vacatures geldt: werkdagen en uren (8 - 20 uur) in overleg. Wil je graag bij ons werken? Dan gaan wij op zoek naar het werkschema wat bij jou past!

Dat kan! Kies dan voor een combinatiectie. Je werkt dan 's ochtends bijvoorbeeld op de peuteropvang en 's middags op de bso. Is dit iets voor jou? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Wat breng je mee?

Je hebt een diploma waarmee je mag werken als pedagogisch medewerker of sport(bege)leider, zoals minimaal PW3, een geldig MBO-3 of 4-diploma, HBO Pedagogiek, Onderwijsassistent of PABO. Weet je niet zeker of je de juiste diploma's hebt? Gebruik dan de diplomachecker en zie direct of jouw diploma's volstaan*. Verder ben je enthousiast, flexibel en weet jij de leukste creatieve activiteiten te bedenken. Je bent sociaal vaardig in de omgang met kinderen, ouders en collega's en bij voorkeur beschik je over taalniveau 3F/B2.

Wat hebben wij jou allemaal te bieden?

 • Een leuke, uitdagende baan in een prettige werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega's
 • Een organisatie met kinderopvang van de beste kwaliteit, waar kinderen centraal staan
 • Een salaris dat kan oplopen tot € 3.421 bruto p/maand (bij 36 uur), afhankelijk van ervaringsjaren (minimaal € 2.489 per maand)
 • Een 8% vakantietoeslag , 3% eindejaarsuitkering, 210 verlofuren per jaar (bij 36 uur), een bijdrage in de premie van je ziektekostenverzekering, deelname aan een pensioenfonds, reiskostenvergoeding en voorrang bij eventuele plaatsing van je eigen kinderen
 • Veel aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling met een breed trainingsaanbod
 • Een goed introductie- en inwerkprogramma
 • SKH heeft 46 vestigingen, met kinderdagverblijven, peuteropvang en bso/tso. Dat bied jou nog meer voordelen, zoals een combinatiectie van werken op de bso en de peuteropvang of het kinderdagverblijf en de tussenschoolse opvang.

Klinkt dit goed?

Kom dan snel in actie en solliciteer via de knop hieronder. Neem dan contact op met Marit via . of bel

Wij helpen je graag verder.Functie:pedagogisch medewerker opvang bso
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2489 – 2489
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang (BSO) Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures