Vacature Bedrijfsarts in Opleiding

Bedrijfsarts in Opleiding in Nieuw-Vennep

Bedrijfsarts in opleiding

Bedrijfsarts worden?

Tijdsgebrek tijdens je spreekuren? Ligt de focus vaak op de aandoening en is er geen ruimte om het complete plaatje te bekijken? Wil je je liever richten op de mens in combinatie met de arbeidssituatie? En ben je opgeleid tot basisarts en in bezit van een BIG-registratie?

Wordt dan bedrijfsarts bij R/Partners! Als bedrijfsarts ben je professioneel onafhankelijk en ligt de focus op duurzame inzetbaarheid. Je staat tussen werkgever en werknemer in en bent zowel arts als adviseur. In beide rollen ben je standvastig, nieuwsgierig , vindingrijk, tactvol en gericht op samenwerking. Je beweegt je binnen het krachtenveld tussen individu, bedrijf en maatschappij. Je wilt leren hoe je de gezondheid van werknemers bevordert en beschermt waarbij er voldoende tijd is om aan de echte problemen te besteden. Bij R/ Partners bieden wij deze opleiding tot bedrijfsarts aan met een full-time loondienstverband tijdens én na de opleiding!

· Onze praktijkopleider is zeer ervaren en heeft ruime kennis van het vak en de diverse bedrijfsculturen en krachtenvelden waarmee je te maken kunt krijgen;

· Gedurende de opleiding doe je gelijk werkervaring op onder supervisie van onze ervaren bedrijfsartsen;

· De opleiding wordt gefaciliteerd door R/ Partners in samenwerking met NSPOH en De Stichting Praktijkopleiding Professionals ( SPAP);

· Gedurende de opleiding is er sprake van een loondienstverband met R/ Partners;

· Wij motiveren het eigen ondernemerschap en zelfontplooiing. Daarom behoort een combinatie van loondienst en zelfstandig ondernemerschap na de opleiding tot de mogelijkheden.

· Werken tijdens kantooruren, daardoor veel invloed op goede balans tussen werk en privé

R/ Partners is een relatief kleine arbodienst met personal touch. De onderlinge collegiale verhoudingen zijn goed en persoonlijk. Ieder binnen het team heeft een eigen rol en daarmee invloed op het beleid. De bedrijfsartsen zijn hierin leidend. Ons klantenbestand bevindt zich voornamelijk in Noord- en Zuid Holland en is zeer divers. Samen met hen zetten wij ons in voor een gezonde verzuimcultuur op de werkvloer. De bedrijfsarts heeft hierbij een grote verantwoordelijkheid en werkt nauw samen met de arbo-deskundigen. Je beperkt je niet alleen tot het werk vanuit de spreekkamer maar kom je geregeld over de werkvloer op om medewerkers en leidinggevende optimaal te ondersteunen.Functie:bedrijfsarts in opleiding
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met partners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Bedrijfsarts in Opleiding partners 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures